Την Τρίτη αφίχθη στην Αθήνα Νταβίντ Λάνγκερ, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Πανιωνίου. Ο Τσέχος αμυντικός την Τετάρτη θα περάσει από εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις και αν αποδειχθεί «σιδερένιος», τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κυανέρυθρους» και θα ενσωματωθεί στην ομάδα. Ο Λάνγκερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Τσάπλαρ, που περιμένει με αγωνία την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Ο 29χρονος αμυντικός μέσος, Νταβίντ Λάνγκερ αγωνίζεται στη Μλάντα Μπόλεσλαβ από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα της Ντόλνι Μοράβιτσε, της Ριμάροφ, της Ούνιτσοφ και της Βιτκόβιτσε. Ο Τσάπλαρ τον γνωρίζει πολύ καλά, καθώς συνυπήρξαν στη Σλόβαν Λίμπερετς. Αν όλα πάνε καλά με την περίπτωση του Λάνγκερ, «κλείνει» η μία από τις τρεις μεταγραφές του Πανιωνίου.
Οι άλλες δύο μεταγραφές αφορούν τις θέσεις του κεντρικού αμυντικού και του σέντερ φορ. Ο Βλάσαβ Κόλουσεκ βρίσκεται ακόμη στο «στόχαστρο» του Πανιωνίου. Από την Τσέχικη αγορά θα είναι πιθανότατα και ο επιθετικός. Εξελίξεις πάντως αναμένονται έως την Παρασκευή, καθώς επιθυμία του Τσάπλαρ είναι να έχει όλους τους παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας.
Στο μεταξύ, την Τρίτη επέστρεψε τις προπονήσεις ο Σέπαρντ και την Πέμπτη αναμένονται να επιστρέψουν και οι τελευταίοι δύο απόντες. Ο Φερνάντες, όπου θα αγωνιστεί την Τετάρτη με την Τσακαρίτα και ο Άλβες, ο οποίος απουσιάζει λόγω προσωπικού οικογενειακού προβλήματος.
* Στις αρχές Αυγούστου έχει κανονιστεί να δοθεί φιλικό στο Λονδίνο με αντίπαλο τη Φούλαμ.
Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






