Εκνευρισμένος από την ήττα 1-0 στο φιλικό παιχνίδι με την Τσίβας Γκουανταλαχάρα εμφανίστηκε με δηλώσεις του μετά το ματς ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι η εμφάνιση και η ήττα αυτή είναι μια προειδοποίηση για όλους στον «Δικέφαλο του Βορρά».
«Το αποτέλεσμα μας εκνευρίζει πολύ. Σιχαίνομαι να χάνω σε οποιαδήποτε παιχνίδι, πόσο μάλλον σε αυτό το επίπεδο. Δεν θα έλεγα ότι ανησυχούμε, απλά η εμφάνιση είναι ένα καμπανάκι για μας τους ίδιους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουμε επίσημο παιχνίδι στις 30 του μηνός. Όσον αφορά στην νοοτροπία και στη συμπεριφορά μας, πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πέρυσι», ήταν τα αρχικά λόγια του Σάντος.
Στη συνέχεια, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ήρθε η κακή εμφάνιση: «Δεν ήμασταν σήμερα ανταγωνιστικοί, ενώ αμυντικά ήμασταν σχετικά καλά, αν και είδαμε κάποια κρούσματα. Επιθετικά δεν κάναμε σχεδόν τίποτα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για να παίζεται όμορφα, αλλά για να παίζεται σωστά. Θα μιλήσουμε με τους ποδοσφαιριστές, πρέπει δείξουμε καλύτερο δείγμα στα επόμενα φιλικά. Είναι η στιγμή να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε να κάνουμε. Σε κάποιους τομείς υπάρχει κούραση, αλλά σε άλλους δεν μπορώ να το δικαιολογήσω. Το ίδιο κουρασμένος είσαι με την μπάλα στα πόδια, όπως και με το να κάνεις μια μπαλιά μπροστά», εξήγησε και κατέληξε:
«Ο αντίπαλος μας μπλόκαρε καλά. Στο παιχνίδι δεν παίζεις μόνος σου, υπάρχει πάντα και ο αντίπαλος. Σε αυτήν την περίπτωση έπρεπε να το καταλάβουμε, να παίξουμε με την μπάλα μπροστά και να είμαστε εμείς αυτοί που πιέζουμε. Εχουμε πράγματα να κάνουμε, να μιλήσουμε στους ποδοσφαιριστές να καταλάβουν τα λάθη τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να "πιεστούμε" όλοι και να επιταχύνουμε τη διαδικασία για να είμαστε έτοιμοι».
Επιμέλεια: Χρήστος Κυριαζής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






