Stoiximan Super League

Ντουντού:«Στόχος μας η πρόκριση»

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του και οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα τους για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντουντού μίλησε για την πορεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδος αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας του Πειραιά. «Στόχος μας η πρόκριση» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος. Στην τελική ευθεία η .

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του και οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, ενόψει του πρώτου φετινού αγώνα τους για τους προκριματικούς του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ντουντού μίλησε για τη πορεία της μέχρι τώρα προετοιμασίας των νταμπλούχων Ελλάδος αλλά και τους φετινούς στόχους της ομάδας του Πειραιά. «Στόχος μας η πρόκριση» δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος. Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.

«Πιστεύω ότι η προετοιμασία μάς έκανε πιο φρέσκους και ελπίζω πως στη φετινή αγωνιστική περίοδο θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Τα επίσημα ματς πλησιάζουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε πέρυσι. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x