Stoiximan Super League

Μ. Γκονζάλες: «Δεν έχω μιλήσει με Ολυμπιακό»

Στην αποκάλυψη ότι κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του προέβη ο Μαρκ Γκονζάλες. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «adn.es», ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Μπέτις παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους», ισχυριζόμενος ότι για τη μεταγραφή του δουλεύει αποκλειστικά και μόνο ο μάνατζέρ του.

Στην αποκάλυψη ότι κανείς από τον Ολυμπιακό δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί του προέβη ο Μαρκ Γκονζάλες. Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «adn.es», ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός της Μπέτις παραδέχτηκε ότι δεν έχει μιλήσει με τους «ερυθρόλευκους», ισχυριζόμενος ότι για τη μεταγραφή του δουλεύει αποκλειστικά και μόνο ο μάνατζέρ του.

«Δεν έχει υπάρξει καμία επαφή με μένα και τον Ολυμπιακό. Ό,τι γνωρίζω είναι από τον εκπρόσωπό μου, εκείνος που δουλεύει την υπόθεση (σ.σ. της μεταγραφής του), αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω περισσότερο για αυτό. Ο ίδιος, όμως, δεν έχει μιλήσει καθόλου με την Μπέτις, κάτι που νομίζω ότι πρέπει να γίνει σύντομα», τόνισε ο διεθνής άσος και συνέχισε:

«Είμαι στην Μπέτις και προπονούμαι πολύ σκληρά. Αν είναι να έρθει κάτι, θα είναι και προς όφελός τους. Δεν έχω να πω τίποτα, όλα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Πάντως, δεν έχω πει ποτέ ότι θέλω να φύγω από την Μπέτις. Εάν η ομάδα με παραχωρήσει, θα είναι για να βάλει στα ταμεία της αρκετά χρήματα. Όλοι θέλουμε να πάμε σε μια ομάδα πρωταθλήτρια, αλλά επαναλαμβάνω ότι είμαι εδώ στην Μπέτις. Ποτέ δεν πίεσα την κατάσταση».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σήμερα ο Γκονζάλες δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της ομάδας του, κάτι που εκλήφθηκε από τα ισπανικά Μέσα ως μέτρο πίεσης για να πάρει μεταγραφή.

«Βγαίνει» μεταγραφή;

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα υποβληθεί σήμερα ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι πιθανό να επισπεύσουν τις κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού για την απόκτηση επιθετικού. Ο Άγγλος φορ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και εντός της ημέρας θα εξεταστεί από τον Λάκη Νικολάου.

Αν ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ αποφασίσει ότι ο 23χρονος άσος χρειάζεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε ο παίκτης υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να ανατρέψουν το αρχικό τους πλάνο και να εξετάσουν εκ νέου την περίπτωση απόκτησης ενός επιθετικού. Οι Πειραιώτες έχουν τον Κώστα Μήτρογλου και τον Ντιόγο, οι οποίοι καλύπτουν τη γραμμή «κρούσης» της ομάδας. Χρειάζεται, όμως, να αποκτηθεί ακόμη ένας παίκτης…

Μέχρι στιγμής τα δύο ονόματα που μπορούν να αγωνιστούν ως στράικερ είναι ο Μπομπό (σ.σ.: με την προϋπόθεση ότι η Μπεσίκτας θα κάνει κίνηση αποδεχόμενη να δώσει το 50% των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου για δύο εκατομμύρια ευρώ) και ο Αλτιντορ (σ.σ.: που εξετάζεται να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού).

Τα εισιτήρια με Γκρόνινγκεν

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού ανακοίνωσε ότι για το φιλικό με την Γκρόνινγκεν, που θα γίνει την Τετάρτη (21:45) στο Καραϊσκάκη, τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια του γηπέδου σήμερα και αύριο (10:00 - 18:00) και την ημέρα του αγώνα από τις 10 το πρωί έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) με την επίδειξη δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Οι τιμές είναι 10, 15, 20 και 50 (VIP) ευρώ.

Παναγιώτης Σεμερτζίδης- Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x