Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Κοντά σε Μπουαζά

Αισιόδοξοι ότι ο Αμέρ Μπουαζά θα γίνει παίκτης του Άρη εμφανίζονται οι διοικούντες την ομάδα. Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να πείσουν τη Φούλαμ να παραχωρήσει τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, έχοντας ως βασικό επιχείρημα στις διαπραγματεύσεις την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους Θεσσαλονικείς. Προσύμφωνο συνεργασίας υπέγραψε χθες ο Νταρίο Φερνάντες.

Αισιόδοξοι ότι ο Αμέρ Μπουαζά θα γίνει παίκτης του Άρη εμφανίζονται οι διοικούντες την ομάδα. Οι «κίτρινοι» προσπαθούν να πείσουν τη Φούλαμ να παραχωρήσει τον Γαλλοαλγερινό μεσοεπιθετικό, έχοντας ως βασικό επιχείρημα στις διαπραγματεύσεις την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στους Θεσσαλονικείς. Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Προσύμφωνο ο Φερνάντες

Με επιτυχία πέρασε χθες ο Ντάριο Φερνάντες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του Άρη για τον επόμενο χρόνο, υπογράφοντας σχετικό προσύμφωνο. Ο λόγος για τον οποίο ο 31 ετών παίκτης δεν υπέγραψε συμβόλαιο είναι επειδή δεν έχει δεν έχει ακόμα στα χέρια του το κοινοτικό διαβατήριο, όπως ισχυρίστηκε. Μόλις το πάρει θα υπογράψει και θα μεταβεί στην Ιταλία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «κιτρίνων».

Κάλβο: «Εντυπωσιακά πράγματα φέτος»

Αποφασισμένος να πετύχει με τον Άρη εμφανίστηκε ο Τόνι Κάλβο, όπως δήλωσε στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στην Ιταλία. «Θέλω να φθάσω ψηλά με τον Αρη και να αποτελέσω κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός μέσος.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Κάλβο

Τόνι, τι ξεχωριστό θα δούμε από τον φετινό Αρη;

«Φέτος είμαστε ενωμένοι, το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό και οι προπονήσεις έχουν ενδιαφέρον και είναι δυνατές. Θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό θα δούμε εντυπωσιακά πράγματα φέτος από τον Αρη».

Ο Τόνι Κάλβο έχει δείξει την πραγματική του αξία;

«Εγώ βρίσκομαι ακόμη σε νεαρή ηλικία. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο "ταβάνι" για μένα. Είμαι σε ηλικία που βελτιώνομαι διαρκώς και δουλεύω πολύ γι' αυτό. Εχω φθάσει σε συμφωνία με τον Αρη για τα επόμενα τρία χρόνια και θεωρώ ότι αυτό έγινε για κάποιο λόγο. Θέλω να φθάσω ψηλά με τον Αρη και να αποτελέσω κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας του».

Ποιος σημαντικός παράγοντας σε έπεισε να ανανεώσεις με τον Αρη;

«Την πρώτη μου χρονιά στον Αρη ερχόμουν από την ομάδα της Μπαρτσελόνα, από τις μικρές ομάδες της εθνικής Ισπανίας, και με αρκετούς τίτλους στο ενεργητικό μου. Οταν ήρθα στη Θεσσαλονίκη κάναμε μια καλή χρονιά, βγήκαμε 4οι στο πρωτάθλημα, πήγαμε στον τελικό του Κυπέλλου και κάναμε καλή πορεία στο Κύπελλο UEFA. Αυτό μου άνοιξε τα μάτια και κατάλαβα πόσες δυνατότητες έχει ο Αρης και πόσο μεγάλος μπορεί να γίνει. Παράλληλα, είδα το φετινό πρότζεκτ, τους παίκτες που ήρθαν και γι' αυτό αποφάσισα να ανανεώσω».

Περισσότερα στο σημερινό (22/07) φύλλο της «SportDay»…

Τα νούμερα

Ελάχιστες θα είναι οι αλλαγές στα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες τους οι ποδοσφαιριστές του Αρη που συνεχίζουν και την επόμενη χρονιά. Ο Γιάχιτς διατήρησε το 26, ο Νέτο το 2, ο Βανγκέλι το 32, ο Νάτσο το 8, ο Ρομπέρζ το 21, οι Ισπανοί Κάλβο, Κόκε και Χαβίτο το 7, 10 και το 20 και οι Λαμπριάκος, Κάμπορα το 33 και 18 αντίστοιχα. Καινούργια νούμερα, τουλάχιστον στα φιλικά, που μάλλον όμως θα διατηρηθούν και στα επίσημα παιχνίδια, διάλεξαν ο Κουλουχέρης το 4, ο Πρίττας το 55, ο Μπατιόν το 16 και ο Σηφάκης το 1, μια και το 13 το πήρε ο Αμπρέου.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x