Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Απίθανα σενάρια για Κόκε

Για την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε κινείται η Καρταχένα, σύμφωνα με την . Στις 18:00 και όχι στις 20:00 θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό του Αρη με τη Σιένα. «Θέλω να πείσω με την αξία μου τους ανθρώπους της ομάδας, ώστε να κινηθούν του χρόνου το καλοκαίρι για την αγορά μου», δήλωσε ο Λεάντρο Γκρασιάν.

Για την απόκτηση του Σέρχιο Κόκε κινείται η Καρταχένα, σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα Sportscartagena. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του συγκεκριμένου site, που περιέχει αρκετές ανακρίβειες, με πιο χαρακτηριστική ότι ο Ισπανός επιθετικός είναι ελεύθερος, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Νταβίντ Μπουιτράγκο, βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον 26χρονο επιθετικό.

Μάλιστα, ο κ. Μπουιτράγκο εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το «μπαμ», εντάσσοντας τον παίκτη στο δυναμικό της Καρταχένα, η οποία ανέβηκε φέτος στη Segunda Division. Καταλήγοντας, το δημοσίευμα επικαλείται πηγές και αναφέρει ότι η πρόταση έχει κατατεθεί στον Κόκε, ο οποίος θα μπορούσε, σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται οι Ισπανοί, να αποτελέσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Αλλαγή ώρας με Σιένα

Στις 18:00 και όχι στις 20:00 θα διεξαχθεί το αυριανό φιλικό του Αρη με τη Σιένα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Μπολζάνο και δεν θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, όμως ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 θα είναι εκεί και θα ενημερώσει τους φίλους των «κιτρίνων» για την εξέλιξη του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιομάρ Μαζίνιο φαίνεται πως θα προφυλάξει τον Θέμη Κουλουχέρη, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Στη διάθεση του Βραζιλιάνου τεχνικού βρίσκονται ο Αμπρέου, ο Νέτο και ο Πρίττας, οι οποίοι προπονούνται κανονικά.

Το Σάββατο το βράδυ αναμένεται στο Σαν Βιτζίλιο ο Νταρίο Φερνάντες.

Γκρασιάν: «Να κινηθούν για την αγορά μου»

Ανοιχτό άφησε ο Λεάντρο Γκρασιάν το ενδεχόμενο να παραμείνει παίκτης του Άρη μετά το πέρας του δανεισμού του. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, μιλώντας στους εκπροσώπους του ελληνικού Τύπου στο Σαν Βιτζίλιο, ανέφερε: «Θέλω να πείσω με την αξία μου τους ανθρώπους του Αρη, ώστε να κινηθούν του χρόνου το καλοκαίρι για την αγορά μου».

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Γκρασιάν:

Ηταν δύσκολη η απόφασή σου να αφήσεις την Αργεντινή και να έρθεις στην Ελλάδα;

«Ηταν δύσκολη απόφαση, ωστόσο αισθάνθηκα ότι πρέπει να ανοίξω νέο κύκλο στην καριέρα μου. Πάντα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη και ο Αρης μού δίνει αυτή την ευκαιρία. Ενιωσα έτοιμος για μια νέα εποχή στην καριέρα μου».

Είσαι δανεικός από την Μπόκα στον Αρη. Σκέφτεσαι την επιστροφή σου την επόμενη χρονιά στην Αργεντινή ή να πείσεις τον Αρη να αγοράσει τα δικαιώματά σου;

«Το έχω βάλει καλά στο μυαλό και το έχω στόχο να κάνω μεγάλη χρονιά με τον Αρη. Μόλις τελειώσει ο δανεισμός μου του χρόνου το καλοκαίρι, ο Αρης θα έχει το πάνω χέρι για να με κρατήσει, μια και έχει την οψιόν αγοράς μου. Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο και επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αυτό που θέλω εγώ είναι να πείσω με την αξία μου τους ανθρώπους του Αρη ώστε να κινηθούν του χρόνου το καλοκαίρι για την αγορά μου».

Περισσότερα στο σημερινό (24/07) φύλλο της «SportDay»…

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x