Στους εκπροσώπους του Τύπου που παρακολουθούν την προετοιμασία του Άρη στην Ιταλία, μίλησε ο Βασίλης Ρόβας. Ο 25χρονος μέσος αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τις προπονήσεις της νέας του ομάδας και φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Φέτος θα είναι η χρονιά μας».
Για τα πρώτα συμπεράσματα από την προετοιμασία, ο ποδοσφαιριστής του Άρη είπε:
«Ξεκινήσαμε με θετικό τρόπο τη χρονιά, σε ένα δύσκολο φιλικό με αντίπαλο τη Μπάρι. Δείξαμε ότι βαδίζουμε σε σωστό δρόμο, αλλά ακόμα είναι αρχή και θέλουμε πολύ δουλειά για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε».
Σχετικά με τα στοιχεία που διαθέτει η ομάδα, ο Ρόβας δήλωσε:
«Η ομάδα διαθέτει ταχύτητα, δύναμη, πάθος, αλλά και στην ποιότητα είναι σε υψηλά επίπεδα. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα είναι η χρονιά μας. Ο κόσμος της ομάδας είναι παθιασμένος και στηρίζει πάντα εδώ και πολλά χρόνια. Εύχομαι να γίνει το ίδιο και φέτος-που το πιστεύω- να τους έχουμε πάντα δίπλα μας και από την πλευρά μας να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τους οπαδούς μας».
Όταν ρωτήθηκε για τους προσωπικούς του στόχους, τόνισε ότι θέλει να καθιερωθεί ως βασικός:
«Προσωπικά είμαι ήδη 20 μέρες στην ομάδα και έχω δεθεί μαζί της. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω αυτούς που με επέλεξαν και με εμπιστεύτηκαν. Στόχος μου είναι με πολύ δουλεία και υπομονή να καθιερωθώ στην βασική ενδεκάδα».
Τέλος, ερωτώμενος για τη συγκυρία της κλήρωσης που θα τον φέρει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, τον Ατρόμητο, είπε:
«Όταν υπέγραψα στον Άρη την ίδια μέρα έγινε και η κλήρωση της Λίγκας. Η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε την πρώτη αγωνιστική να παίξω εναντίον του Ατρόμητου. Δεν με φοβίζει αυτό, είμαι παίκτης του Άρη και θα παίξω για να κερδίσω. Θέλω πολύ να κερδίσω σε αυτό το ματς, όχι γιατί έχω κάτι να αποδείξω, αλλά γιατί αυτό είναι το συμφέρον του Άρη».
Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






