Αισιόδοξος, αλλά και απόλυτα συγκρατημένος ενόψει της ρεβάνς, παρουσιάστηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της Σπάρτα Πράγας, Γιόζεφ Χόβανετς. Ο Τσέχος τεχνικός εξήρε τη συγκέντρωση των παικτών του, επισήμανε, ωστόσο, πως, παρά τη μεγάλη νίκη, δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, όσον αφορά στην πρόκριση.
«Είχαμε εξαιρετική συγκέντρωση, πίστη για τη νίκη και δείξαμε μεγάλο ζήλο στο παιχνίδι μας. Γνωρίζαμε ότι είμαστε χειρότεροι ποιοτικά από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, με όλα αυτά τα στοιχεία που προανέφερα, καλύψαμε τη διαφορά και αποδείξαμε ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε και ανώτερους αντιπάλους», σημείωσε ο προπονητής της Σπάρτα, που δεν θέλησε να σχολιάσει την άποψη του Χενκ Τεν Κάτε ότι πέρυσι η Σπάρτα ήταν καλύτερη ομάδα. «Έτσι νομίζει εκείνος», αρκέστηκε να πει και προτίμησε να αναφερθεί στην υπόθεση της πρόκρισης:
«Δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα. Η πρόκριση είναι για μας τόσο μακριά, όσο είναι και η Αθήνα. Οι ποδοσφαιριστές και εμείς θα χαρούμε απόψε για τη νίκη, αλλά από αύριο θα πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε με την ίδια αγωνιστικότητα και τον ίδιο ζήλο στη ρεβάνς».
Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






