Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Καλό κλίμα, αλλά και διαφορά με «Σάλπι»

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Κώστα Αντωνίου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυψε διαφορά, που όμως μπορεί να καλυφθεί. Την Πέμπτη κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ατλέτικο. Ενοχλήσεις ο Σισέ στην προπόνηση της Τετάρτης. Παρελθόν ο Φαν Ντερ Λεμ.

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τον Κώστα Αντωνίου για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό. Ανάμεσα στις δύο πλευρές προέκυψε διαφορά (οι «πράσινοι» λεγόταν πως θα προσφέρουν 800.000 ευρώ ετησίως στον διεθνή επιθετικό χωρίς τα μπόνους), ωστόσο έδωσαν νέο ραντεβού στο εγγύς μέλλον. Το βέβαιο είναι πως υπάρχει καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές για να ανανεωθεί το συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ της ομάδας. Σύντομα θα γίνει συνάντηση και με τον εκπρόσωπο του Γιώργου Καραγκούνη για την ανανέωση και του δικού του συμβολαίου.

Θέμα Γιούρκα

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να ενισχύσει το δεξί άκρο της άμυνάς του με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Από το περιβάλλον του διεθνούς οπισθοφύλακα προκύπτει πως αν δεν βρει κάτι καλό στο εξωτερικό, τότε θα εξετάσει σοβαρά κάποια πρόταση από το «τριφύλλι».

Αυτή τη στιγμή οι «πράσινοι» δεν έχουν έρθει σε επαφή με τον 28χρονο μπακ, όμως δεν αποκλείεται να του καταθέσουν προσφορά για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Άλλωστε, ο Σεϊταρίδης έχει δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου (ως ελεύθερος). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό τονίζουν ότι δεν ασχολούνται με την υπόθεση του συγκεκριμένου παίκτη.

Εν τω μεταξύ, το «τριφύλλι» έχει πάντα στα υπ’ όψιν την περίπτωση του Στέργου Μαρίνου. Αν ο Σίλβα Κλέιτον πάει στον Ατρόμητο, τότε ο 22χρονος αμυντικός θα πάρει τον αντίθετο δρόμο από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται

Την προσεχή Πέμπτη θα τεθούν στη διάθεση του κοινού τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα των play-offs του Champions League απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (Τετάρτη, 21:45). Τα «μαγικά» χαρτάκια, που αναμένεται να εξαντληθούν παρότι βρισκόμαστε στα μέσα του Αυγούστου, τιμώνται από 15 έως 50 ευρώ. Λεπτομέρειες για τη διάθεσή τους υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Ενοχλήσεις ο Σισέ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζιμπρίλ Σισέ στην πρωινή και την απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης. Ο Γάλλος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» στο πρώτο πρόγραμμα της ημέρας επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ το απόγευμα έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο υπό περιορισμούς.

Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μουν και Τζόρβας, αφού έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Η προετοιμασία για τον παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League θα ξεκινήσει από αύριο στο «τριφύλλι».

''Τέλος'' ο Φαν Ντερ Λεμ

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ολλανδό βοηθό του Χενκ Τεν Κάτε, Τζέραρντ Φαν Ντερ Λεμ, ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τον συμπατριώτη του σε ορισμένα σημεία της συνεργασίας τους και, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση, οι δύο πλευρές χώρισαν κοινή συναινέσει τους δρόμους τους.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή, κ. Τζέραρντ φαν ντερ Λεμ, τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x