Stoiximan Super League

Παραμένουν εκτός Εθνικής, Μπασινάς και Δέλλας

Τα ονόματα των εννέα διεθνών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Ελβετία (5/9/2009) και τη Μολδαβία (9/9/2009), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, ανακοίνωσε σήμερα (21/8) ο Όττο Ρεχάγκελ. Εκτός των επιλογών του Γερμανού εκλέκτορα έμεινε ο Άγγελος Μπασινάς και ο Τραϊανός Δέλλας και απ’ ότι φαίνεται βρίσκονται οριστικά εκτός των πλάνων του.

Τα ονόματα των εννέα διεθνών που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού και θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της Εθνικής ομάδας των ανδρών για τα εκτός έδρας παιχνίδια με την Ελβετία (5/9/2009) και τη Μολδαβία (9/9/2009), στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, ανακοίνωσε σήμερα (21/8) ο Όττο Ρεχάγκελ. Εκτός των επιλογών του Γερμανού εκλέκτορα έμεινε όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι της εθνικής (σ.σ. φιλικό με την Πολωνία) ο Άγγελος Μπασινάς και ο Τραϊανός Δέλλας και απ’ ότι φαίνεται βρίσκονται οριστικά εκτός των πλάνων του.

Οι «λεγεωνάριοι»: Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Φάνης Γκέκας, Νίκος Λυμπερόπουλος, Αγγελος Χαριστέας, Γιώργος Σαμαράς, Χρήστος Πατσατζόγλου, Σωτήρης Κυργιάκος και Γιάννης Αμανατίδης.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x