Stoiximan Super League

Ιδανικό ξεκίνημα…

Ο Αρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο, στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν καλύτεροι από το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, με τον Νασούτι να πετυχαίνει στο 67’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Ο Αρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στον Ατρόμητο, στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος ήταν καλύτεροι από το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, με τον Νασούτι να πετυχαίνει στο 67’ το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Το ματς:

Σε ένα κατάμεστο «Κλ. Βικελίδης», οι περίπου 18.000 οπαδοί του Αρη είχαν δημιουργήσει για ακόμη μία φορά τρομερή ατμόσφαιρα. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα και να ξεκινήσουν με το δεξί στο πρωτάθλημα, απέναντι στον… ανανεωμένο Ατρόμητο.

Μουδιασμένο ήταν το ξεκίνημα από τους «κίτρινους», αφού στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, οι Περιστεριώτες ήταν αυτή που είχαν τον έλεγχο. Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη είχε την κατοχή της μπάλας και πίεζε τους γηπεδούχους για την επίτευξη ενός τέρματος… Παρόλα αυτά, όπως ήταν αναμενόμενο, οι ποδοσφαιριστές του Αρη ανέβασαν την απόδοση τους και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Με επιθέσεις κυρίως από τα πλάγια, οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να σπάσουν την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να τα καταφέρουν…

Φτάναμε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με… την εξέδρα να έχει «ζεσταθεί» για τα καλά! Οι «κίτρινοι» είχαν κλείσει στο μισό γήπεδο τους Περιστεριώτες, πίεζαν αρκετά και στο 33’ ο Χαβίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία να βάλει μπροστά σκορ την ομάδα του, όμως νικήθηκε από τον Μιχαηλίδη.

Το ξέσπασμα του Αρη δεν κράτησε πολύ, αφού μετά την ευκαιρία του Ισπανού, οι «κίτρινοι» δεν μπορούσαν να απειλήσουν, έχοντας πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι, σε ένα κακό πρώτο 45λεπτο…

Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα του Αρη στο δεύτερο ημίχρονο. Οι «κίτρινοι» δεν έχασαν χρόνο και από την πρώτη στισμή επέβαλαν την κυριάρχία τους, έχοντας «εγκλωβίσει» του ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι ανώτεροι και η κυριαρχία τους καρποφόρησε στο 67’! Ο Κάλβο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Νασούτι, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή, έκανε το 1-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Το «Κλ. Βικελίδης» είπε πάρει «φωτιά» και οι γηπεδούχοι έχοντας την ψυχολογία μετά το 1-0, δεν σταμάτησαν να πιέζουν, καθώς κυνηγούσαν και ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουν την υπόθεση νίκη. Η εικόνα παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης με το σκορ να παραμένει στο 1-0 και τον Αρη να ξεκινάει ιδανικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Ιομάρ Μαζίνιο): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Ναφτί (92` Πίντο), Νάτσο Γκαρσία, Κόκε, Γκρατσιάν (67` Κάμπορα), Αμπρέου, Νασούτι, Χαβίτο (56` Τόνι Κάλβο)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Κουτσόπουλος, Νεμπεγλέρας (74` Τάτος), Φαβάλι (61` Καραγκούνης), Μπρίτο, Νάστος, Σαρμιέντο, Καλαντζής (75` Πόποβιτς), Ολιβέιρα, Μαρίνος, Σφακιανάκης

Επιμέλεια: Άγγελος Ζάχος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x