Stoiximan Super League

ΛΑΡΙΣΑ: Υπογράφει ο Ντε Νίγκρις

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ντε Νίγκρις στην ομάδα της Λάρισας. Ο Μεξικανός επιθετικός βρέθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου και λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι τα βρήκε -σχεδόν σε όλα- με τον Κώστα Πηλαδάκη. Το βασικό είναι ότι συμφώνησαν στο οικονομικό κομμάτι, αν και ο 31χρονος φορ αύξησε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις του. Εξέλιξη που δεν στάθηκε τελικά εμπόδιο, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετούς διάρκειας.

Τέλος καλό, όλα καλά με τον Ντε Νίγκρις στην ομάδα της Λάρισας. Ο Μεξικανός επιθετικός βρέθηκε χθες στα γραφεία του συλλόγου και λίγο πριν τα μεσάνυχτα έγινε γνωστό ότι τα βρήκε -σχεδόν σε όλα- με τον Κώστα Πηλαδάκη. Το βασικό είναι ότι συμφώνησαν στο οικονομικό κομμάτι, αν και ο 31χρονος φορ αύξησε την τελευταία στιγμή τις απαιτήσεις του. Εξέλιξη που δεν στάθηκε τελικά εμπόδιο, ενώ το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι διετούς διάρκειας. Με την έλευση του Ντε Νίγκρις καλύπτεται και με το παραπάνω το κενό που άφησε με τη φυγή του ο Ματσέι Ζουράφσκι.

Στο μεταξύ, οι κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ δεν τελειώνουν εδώ. Υπάρχει η σκέψη για απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού, φυσικά μια περίπτωση σαφώς λιγότερο δαπανηρή από εκείνη του Ντε Νίγκρις και ενός αμυντικού. Για τον τελευταίο αναμένεται εντός της ημέρας η απάντηση του Πίτερ Φρανκάρ της Λιλ. Ο γαλλικός σύλλογος πάντως δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον δώσει δανεικό για μία σεζόν, αφού βρίσκεται εκτός πλάνων.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x