Stoiximan Super League

Έτοιμη για Ελβετία

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του σαββατιάτικου (21:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Mega) αγώνα με την Ελβετία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε για τη Βασιλεία, όπου αναμένεται να δώσει μάχη για να αποδράσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ελβετούς δεν βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του σαββατιάτικου (21:30, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 - Mega) αγώνα με την Ελβετία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

Η πρωινή προπόνηση (άρχισε στις 11:30) ήταν χαλαρή, αφού οι διεθνείς έκαναν τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και έπαιξαν ένα δίτερμα χωρίς να γίνουν δυνατά μαρκαρίσματα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει στις 16:00 για τη Βασιλεία, όπου αναμένεται να δώσει μάχη για να αποδράσει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Ελβετούς δεν βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ο μέσος του Παναθηναϊκού ακολούθησε χθες ατομικό πρόγραμμα στην Παιανία και όταν επιχείρησε να τρέξει σε πιο έντονο ρυθμό ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι του. Ωστόσο, ο 32χρονος θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα τη θεραπεία του και αν όλα πάνε καλά, θα μεταβεί τη Δευτέρα στο Κισινάου, όπου η «γαλανόλευκη» την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τη Μολδαβία.

Τη θέση του Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα κόντρα στην Ελβετία ενδέχεται να πάρει ο Νίνης, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής μαζί με τον Πατσατζόγλου και τον Κατσουράνη. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, ο Βύντρα, ο Κυργιάκος, ο Α. Παπαδόπουλος και ο Σπυρόπουλος. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Γκέκας ή ο Χαριστέας, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη και τον Αμανατίδη.

Στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, του οποίου η τελευταία προπόνηση ήταν σήμερα το πρωί στις 11:30, μετέχουν επίσης οι: Τζόρβας, Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τζιόλης, Μάκος, Φωτάκης, Πλιάτσικας, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Σαμαράς.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x