Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αλμπέρ Καρτιέ για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή (19:00). Οι Βελάσκο και Ρομπέρ οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς συνέχισαν το απόγευμα της Τετάρτης το ατομικό τους πρόγραμμα, ενώ οι Ντιαλό και Δραγανίδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και συμμετείχαν κανονικά στο πρόγραμμα.
Οι Θρακιώτες θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη με απογευματινή προπόνηση (18:00), στο πέρας της οποίας ο Γάλλος προπονητής θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Από αύριο τα εισιτήρια
Σε κυκλοφορία τίθενται από αύριο το πρωί (στα γραφεία της ΠΑΕ Ηροδότου 28) τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Τα εισιτήρια θα διατίθενται και την Παρασκευή (πρωί-απόγευμα) και το Σάββατο μέχρι τις 2:00μμ. Την Κυριακή από τις 2:00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 1.
Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






