Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Mίλησε με τον κόσμο…

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμενόταν να ζητήσει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην Καβάλα.

Συνάντηση με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης το απόγευμα της Δευτέρας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναμενόταν να ζητήσει τη συμπαράσταση των φιλάθλων, που εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα στον σαββατιάτικο αγώνα απέναντι στην Καβάλα. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θεωρεί πως το μόνο που δεν χρειάζονται στην παρούσα φάση οι «ερυθρόλευκοι» είναι οι εσωτερικές τριβές και η αμφισβήτηση από τον κόσμο τους. Οι φίλαθλοι με τη σειρά τους εξέφρασαν κατ’ιδίαν, πέρα από τα συνθήματα στο γήπεδο, τη διαφωνία τους με τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια και τις αποφάσεις της διοίκησης.

Κρίνεται η θέση του

Ανεξάρτητα από τις ενέργειες του Σωκράτη Κόκκαλη για να χαμηλώσουν οι τόνοι, είναι μάλλον βέβαιο πως το μέλλον του Τιμούρ Κετσπάγια θα κριθεί από το αποτέλεσμα του αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην Άλκμααρ, για την πρώτη αγωνιστική του ογδόου ομίλου του Champions League.

Ο Γεωργιανός τεχνικός προσπαθεί μέσα σε όλο αυτό το «θόρυβο» γύρω από το όνομά του να κάνει τη δουλειά του και φαίνεται πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει πώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, αν δηλαδή θα διατηρήσει το 4-4-2 ή θα επιστρέψει σε σχήμα 4-5-1. Λογικά, ο Ολυμπιακός κόντρα στην ολλανδική ομάδα θα ξεκινήσει με τον Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Τοροσίδης (δεξιά), Μπράβο (αριστερά), Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ. Δεξί χαφ θα είναι ο Γκαλέτι, αριστερό ο Λεονάρντο και στον άξονα θα παίξουν οι Λεντέσμα, Ντουντού. Επιθετικό δίδυμο θα είναι και πάλι ο Μήτρογλου με τον Ντιόγο.

* Ο κατάσκοπος της Μάντσεστερ Σίτι, Άντονι Μπόουεν, θα βρίσκεται στις εξέδρες για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλκμααρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x