Στη σημερινή, προπόνηση, λοιπόν, εκτός από το γεγονός ότι οι Μαρίνος και Σπυρόπουλος μπήκαν με την ομάδα (δεν θα παίξουν, όμως με τη Λάρισα) όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα ακολούθησαν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι, μετά το ζέσταμα επιδόθηκαν σε ασκήσεις στις ταχύτητες και παραπάνω προπονήθηκε ο Δάρλα. Το πρόγραμμα με δίτερμα. Ο Μαχλελής δεν προπονήθηκε καθώς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Νέων.
«Τρέχει» το γήπεδο
Ο Νικήτας Κακλαμάνης έστειλε σήμερα επιστολή στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της οποίας κάνει γνωστή την έγκριση για την ηλεκτροδότηση του εργοταξίου του, από τη ΔΕΗ. Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι, πλέον, ο μηχανισμός των υπηρεσιών δουλεύει γρήγορα και με πρόθεση να ξεκινήσουν οι εργασίες.
Αναλυτικά η επιστολή
«Προς
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. Π.Α.Ε.
Υπόψη : Προέδρου κ. Ν. Πατέρα και Μελών του Δ.Σ.
ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΑΙΩΝΑ Α.Ε.
Υπόψη : Προέδρου κ. Ι.Β. Βαρδινογιάννη
Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2009
Α.Π. : 105
Κύριοι,
Σας παραδίδω σήμερα, 15 μόλις μέρες μετά την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου του Παναθηναϊκού, την έγκριση για την ηλεκτροδότηση του εργοταξίου του, από τη ΔΕΗ.
Τώρα πια, κυριολεκτικά «ανάβει το πράσινο φώς» για την κατασκευή του γηπέδου.
Θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα «ανάψει το πράσινο φώς» και για την Διπλή Ανάπλαση, που αφορά στην αναβάθμιση περίπου του 7% της πόλης μας.
Θεωρώ ότι όλοι μαζί, ο Δήμος Αθηναίων, η ΠΑΕ και η Κεντρική Διοίκηση, μπορούμε από κοινού, να κάνουμε πραγματικότητα το όραμα της Διπλής Ανάπλασης, για το καλό της πόλης μας, της ομάδας της και των πολιτών της.
ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ»
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






