Stoiximan Super League

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΑΕΚ: Πάση θυσία το «τρίποντο»

Με φόρα από την ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Μπενφίκα (1-0) ανεβαίνει στα «Πηγάδια» η ΑΕΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την SKODA Ξάνθη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ).

Με φόρα από την ευρωπαϊκή νίκη κόντρα στην Μπενφίκα (1-0) ανεβαίνει στα «Πηγάδια» η ΑΕΚ, προκειμένου να αντιμετωπίσει την SKODA Ξάνθη στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής (19:00 NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ΝΕΤ).

Η «Ένωση» θέλει πάση θυσία τη νίκη για να βελτιώσει τη θέση της στον βαθμολογικό πίνακα και να αναπτερώσει τις ελπίδες της για τον τίτλο. Στην αποστολή δεν συμμετέχει ο Παντελής Καφές, που «κληρονόμησε» μια διάταση στο γαστροκνήμιο από το ματς με τους Πορτογάλους στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο και την ομάδα της Ξάνθης, ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Ματζουράκης. Κατά πρώτο λόγο οι απουσίες των Σουάνη, Μάνταλου και Κουκιέλκα και κατά δεύτερο, η «φτωχή» βαθμολογική συγκομιδή, που καθιστά αναγκαίο το θετικό αποτέλεσμα.

SKODA ΞΑΝΘΗ

Τρεις ποδοσφαιριστές δε θα έχει στη διάθεσή του, για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ (Δευτέρα 19:00 ΝΕΤ), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, ο Γιάννης Ματζουράκης. Ο προπονητής της Sκoda Ξάνθης θα στερηθεί των υπηρεσιών των Σουάνη και Μάνταλου, καθώς ο μεν πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Κουκιέλκα. Αντίθετα επανέρχονται οι Κωστούλας και Ζιέντσουκ, που είχαν απουσιάσει από το ματς απέναντι στον Άρη.

Αναλυτικά οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή, είναι οι: Γκσπούρνιγκ, Λυμπερόπουλος, Κωστούλας, Σταθάκης, Βάλλας, Τζάκι, Πόι, Παπαδημητρίου, Στρμπα, Βασιλακάκης, Μαρτσελίνιο, Λουτσιάνο, Ριζογιάννης, Ζιέντσιουκ, Βακουφτσής, Κιντάνα, Φλίσκας, Τζιωρτζόπουλος, Ταιντέρ και Αλ Σαίφι.

ΑΕΚ

Χωρίς τον Παντελή Καφέ θα ταξιδέψει η αποστολή της ΑΕΚ στα Πηγάδια της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τη Skoda τη Δευτέρα. Ο αρχηγός της «Ένωσης» δεν μπόρεσε να μπει το απόγευμα του Σαββάτου στο κανονικό πρόγραμμα (έκανε ατομικό) μιας και δεν είναι έτοιμος απ’ τη διάταση στο γαστροκνήμιο που «κληρονόμησε» απ’ το ματς με τη Μπενφίκα και έτσι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προτίμησε να τον προφυλάξει.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Χουανφράν μιας και το πρόβλημα στο γόνατο δεν υποχώρησε. Σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στους Πορτογάλους στην 19αδα συμπεριλήφθηκαν οι Μάκος Αραούχο, Γκερέιρο και Ενσαλίβα.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Γκέντσογλου, Λεονάρντο, Γιάχιτς, Μάκο, Άρτσε, Σάχα, Μπλάνκο, Καράμπελα, Λούκατς, Ιορντάκε, Ταχτσίδη, Μαντούκα, Μαϊστόροβιτς, Γεωργέα, Αραούχο, Σκόκο, Κουτρομάνο, Γκερέιρο, Χέρσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x