Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Κοντά στην απόκτηση του Νασούτι

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο θέμα της απόκτησης του Κριστιάν Νασούτι. Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα ο ατζέντης του 27χρονου Αργεντινού, Χουάν Μπέρος, που εκπροσωπεί και τον Μπλάνκο. Ο αμυντικός των «κιτρίνων» αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ και η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ. Προχωρά και η αγορά του Ντάριο Φερνάντες. Προφορική συμφωνία με Νέτο.

Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στο θέμα της απόκτησης του Κριστιάν Νασούτι. Στο τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα ο ατζέντης του 27χρονου Αργεντινού, Χουάν Μπέρος, που εκπροσωπεί και τον Μπλάνκο. Ο αμυντικός των «κιτρίνων» αγωνίζεται ως δανεικός από τη Ρίβερ Πλέιτ και η οψιόν αγοράς του ανέρχεται στο 1 εκατ. ευρώ.

Ο ατζέντης του Νασούτι μίλησε στη «SportDay» για τη συνάντησή του με τους ανθρώπους του Άρη. «Με ειδοποίησαν ότι θέλουν να ενεργοποιήσουν την οψιόν με τον Νασούτι και μου ζήτησαν να συναντηθούμε πρώτα για να γνωρίσουν τις προθέσεις του παίκτη. Ο Νασούτι θέλει να μείνει στον Αρη. Θα συζητήσουμε με τον Αρη και μετά -απ' όσο γνωρίζω- άνθρωπος της ομάδας θα ταξιδέψει στην Αργεντινή για να μιλήσει με τη Ρίβερ».

Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός άλλου δανεικού παίκτη, του Ντάριο Φερνάντες. Ο 31χρονος μέσος ανήκει στην ισραηλινή Μπεϊτάρ και η ρήτρα της αγοράς του ανέρχεται στις 250,000 ευρώ. Η ΠΑΕ φαίνεται διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που θεωρεί λογικό προκειμένου να αποκτήσει τον Αργεντινό παίκτη.

Σε προφορική συμφωνία για να παραμείνει στον Άρη έχει έρθει ο Νέτο. Όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος των «κιτρίνων», ο Βραζιλιάνος μπακ θα παραμείνει στον Άρη και απομένουν μόνο τα τυπικά για την επέκταση της συνεργασίας.

Επιμέλεια: Εμμανουέλα Σταματοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x