Stoiximan Super League

Λέτο: «Είμαστε και πρέπει να μείνουμε πρώτοι»!

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα, που θα κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας, εστίασε ο Σεμπαστιάν Λέτο, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Sports Show & Fashion, ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως όλοι στην Παιανία δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου στόχου που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

Στην αναγκαιότητα της κατάκτησης των τριών βαθμών στον αγώνα της Κυριακής με την Καβάλα, που θα κρατήσει τον Παναθηναϊκό στην κορυφή της βαθμολογίας, εστίασε ο Σεμπαστιάν Λέτο, με δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Στο πλαίσιο της 5ης Διεθνούς Έκθεσης Sports Show & Fashion, ο μεσοεπιθετικός των «πρασίνων» ξεκαθάρισε πως όλοι στην Παιανία δουλεύουν σκληρά, προκειμένου να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου στόχου που δεν είναι άλλος από το νταμπλ.

«Προπονούμαστε πολύ για τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος και πρέπει να μείνει. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Καβάλα και από μεριά μας πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην χαθεί κανένας βαθμός. Πρέπει να μείνουμε στην κορυφή. Όλοι είμαστε έτοιμοι για να συνεχίσουμε στο δρόμο των επιτυχιών», τόνισε αρχικά ο Αργεντινός και συνέχισε αναφερόμενος στα μέχρι τώρα δείγματα γραφής της ομάδας του και τους στόχους της φετινής περιόδου:

«Η ομάδα δουλεύει καθημερινά πολύ. Κάθε μέρα που περνά τα πράγματα είναι όλο και καλύτερα για μένα. Στόχος μας τη φετινή σεζόν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Πρώτος αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός. Μακάρι ο Παναθηναϊκός να είναι αυτός που θα υπερισχύσει και να πάρει τον τίτλο».

Χριστοδουλόπουλος: «Νίκη με Καβάλα και Στουρμ»!

Τα συνεχή παιχνίδια δεν προβληματίζουν τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είναι έτοιμοι για τα δύο ερχόμενα με την Καβάλα εκτός έδρας και την Στουρμ Γκρατς για τους ομίλους του Europa League. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε στη 5η Διεθνή Έκθεση Sports Show & Fashion, της οποίας χορηγοί επικοινωνίας είναι οι NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και Sportday, και ξεκαθάρισε πως άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση του τίτλου.

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Καβάλα. Εμεις από τη μεριά μας πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Πρώτος στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε σε όλα τον καλύτερό μας εαυτό. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι η νίκη, παρόλο που ακολουθεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Στουρμ Γκρατς», τόνισε αρχικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε αισιόδοξος για το πρόγραμμα που ακολουθεί:

«Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το γνωρίζαμε από τις αρχές του καλοκαιριού ότι θα είχαμε να δώσουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Και στα δύο θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη». Τέλος, ερωτηθείς για την εκδήλωση απάντησε: «Πρόκειται μια πολύ όμορφη έκθεση και είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε αυτή».

Από τη μεριά του, ο Τζιμπρίλ Σισέ είπε πως: «Είμαι σίγουρος ότι θα πάμε καλά. Το ματς με την Καβάλα είναι δύσκολο. Μπορεί να έχουμε κάνει το 6 στα 6 αλλά πρέπει να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε να. Θέλουμε να μείνουμε πρώτοι», για να καταλήξει αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό ματς της επόμενης Πέμπτης με την Στουρμ Γκρατς: «Ξέρουμε ότι τα ματς του Europa League είναι δύσκολα. Μια νίκη επί τους Στουρμ θα μας βοηθήσει να πάμε μακριά στη διοργάνωση».

Στο περίπτερο του Παναθηναϊκού βρέθηκε και ο Γκάμπριελ, ο οποίος είπε: «Πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος στις υποχρεώσεις μας. Είμαι ενθουσιασμένος με την παρουσία του κόσμου. Είμαστε πρώτοι και θέλουμε να συνεχίσουμε με πάθος και διάθεση στο παιχνίδι με την Καβάλα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Η νίκη την Κυριακή θα μας δώσει ώθηση εν όψει του αγώνα με την Στουρμ Γκρατς».

Τέλος, ο Σωτήρης Νίνης δεν δέχτηκε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν στο στόχαστρο της Μίλαν και αρκέστηκε να αναφέρει ότι: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτά που ακούγονται. Είμαι συγκεντρωμένος με τις υποχρεώσεις μου στον Παναθηναϊκό. Θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα και να πραγματοποιήσουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Η Καβάλα είναι σκληροτράχηλή ομάδα, δημιούργησε προβλήματα στον Ολυμπιακό (σ.σ. 0-0 στο Καραϊσκάκη) και εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να συνεχίσουμε το σερί μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x