Το όλο θέμα με τη (μη) επέκταση του συμβολαίου του προβληματίζει τον Ισμαέλ Μπλάνκο και πιθανώς επηρεάζει την απόδοσή του, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος δημοσίως για πρώτη φορά σε συνέντευξή του στη «Real News».
«Είναι λογικό κάπου να το σκέφτομαι και να με επηρεάζει, όμως όταν μπαίνω στο γήπεδο ξεχνάω τα πάντα και μάχομαι για την ΑΕΚ και το καλό της», δήλωσε, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ο μάνατζέρ του έχει επαφές με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. «Ο μάνατζέρ μου γνωρίζει τι συμβαίνει, υπάρχουν φήμες για δύο ομάδες, αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Δεδομένο, πάντως, είναι ότι μέχρι το 2011 είμαι ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και σε αυτήν είμαι συγκεντρωμένος».
Ο Μπλάνκο εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σύντομα θα ξαναβρεί την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα. «Δεν αισθάνομαι ότι προσπαθώ λιγότερο φέτος. Είμαι άτυχος, όμως. Πότε η μπάλα θα βρει το δοκάρι, πότε θα φύγει δίπλα από αυτό. Δουλεύω πολύ και σκληρά και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σπάσει η γκίνια. Όταν βλέπω τις φάσεις στο σπίτι, στενοχωριέμαι, δεν το πιστεύω», τόνισε.
Ερωτηθείς αν η χαμηλή παραγωγικότητά του οφείλεται στον τρόπο που αγωνίζεται και σε μη βοήθεια από τους συμπαίκτες του, απάντησε: «Και με ψηλό φορ δίπλα μου, αν ήταν να μην μπει η μπάλα, δεν θα έμπαινε. Οι συμπαίκτες μου είναι πολύ καλοί. Ώρες ώρες πιστεύω ότι δεν με θέλει, αλλά πού θα πάει, θα σταματήσει κάποια στιγμή αυτό. Δεν απογοητεύομαι, δεν τα παρατάω και μετά το πρώτο γκολ, όλα θα γίνουν πιο εύκολα».
Παρά την κάκιστη βαθμολογική θέση της ΑΕΚ, ο Ισμαέλ Μπλάνκο τονίζει πως δεν πρέπει να καταθέσει η ομάδα του τα όπλα. «Πάντα πρέπει να παλεύουμε για τη νίκη και για το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγάλη μου επιθυμία και φέτος και πάντα. Δεν είμαι από αυτούς που έχουν ξεγράψει την ομάδα. Οι οπαδοί είναι απαιτητικοί και καλά κάνουν. Θέλουν την ΑΕΚ πρώτη και νικήτρια παντού, όπως τη θέλουμε κι εμείς».
Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον κόσμο της ομάδας: «Από την πλευρά μου δεν έχει αλλάξει το παραμικρό. Η θέση τους στην καρδιά μου είναι δεδομένη και παντοτινή. Εκείνοι, για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω τι λένε τώρα. Αυτό, πάντως, που τους λέω με σιγουριά είναι ότι δεν θα πάψω ποτέ να ματώνω τη φανέλα και να δίνω το 100% για την ομάδα».
Μπέρος: «Υπάρχει ενδιαφέρον»
Ο εκπρόσωπος του «Ζορό», Χουάν Μπέρος, επιβεβαίωσε μέσω της «SportDay» πως υπάρχει ανεπίσημο ενδιαφέρον για τον «Ζορό», αλλά κατέστησε σαφές πως προτεραιότητα του παίκτη είναι να μείνει στην ΑΕΚ. «Ενδιαφέρονται δύο ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ γνωρίζει ότι προτεραιότητα του Μπλάνκο είναι να ανανεώσει. Θέλει να μείνει και δεν το έχει κρύψει». Η υπόθεση Μπλάνκο βρίσκεται σε αναμονή, λόγω των διοικητικών ζυμώσεων: «Δεν έχω έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο μετά τη συνάντησή μας στην Αθήνα για το θέμα της ανανέωσης. Περιμένουμε να ξεκαθαρίσει πρώτα η κατάσταση στον σύλλογο, όπως είναι λογικό».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






