Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: «Πονοκέφαλος» με Ρονάλντο

Δεν θα γλιτώσει εύκολα από τις ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ρονάλντο Γκιάρο, μάλιστα την Τετάρτη (4/11) χρειάστηκε να κάνει ένεση για να «ησυχάσει» από τους πόνους και έτσι οι άνθρωποι του Αρη άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν θα τον έχουν στη διάθεσή τους με την Καβάλα.

Δεν θα γλιτώσει εύκολα από τις ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ρονάλντο Γκιάρο, μάλιστα την Τετάρτη (4/11) χρειάστηκε να κάνει ένεση για να «ησυχάσει» από τους πόνους και έτσι οι άνθρωποι του Αρη άρχισαν να συμβιβάζονται με την ιδέα ότι δεν θα τον έχουν στη διάθεσή τους με την Καβάλα. Πίσω από άποψη φυσικής κατάστασης βρίσκεται ο Νάτσο Γκαρσία, συνεπώς και εκείνος συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Σε αντίθεση με τους Νέτο, Ρομπέρζ και Κουλουχέρη που δεν αντιμετωπίζουν πλέον, κανένα πρόβλημα. Με ατομικό πρόγραμμα, τέλος, συνέχισε ο Φλάβιο.

• Την Πέμπτη αναμένεται η άφιξη του νέου τεχνικού, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, στη Θεσσαλονίκη, στις 12:40. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας, υπό το βλέμμα του Κούπερ θα γίνει το μεσημέρι της ίδιας μέρας, στις 15:30.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x