Η αποθέωση που γνώρισε κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε και στο προπονητικό κέντρο. Ο νέος τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, χειροκροτήθηκε από τους οπαδούς που πήγαν να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους και έκανε την πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές. Αντάλλαξε με όλους χειραψία και αρκέστηκε να τους πει πως: «Από αύριο θα στρωθούμε στη δουλειά».
Ο Αργεντινός προπονητής ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ παράλληλα γνωρίστηκε και με τα μέλη της διοίκησης. Όπως αποφασίστηκε,την Παρασκευή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 13:30. Να σημειώσουμε ότι σήμερα δεν προπόνησε την ομάδα, αλλά ανέβηκε στις θέσεις των VIP για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των νέων παικτών του.
Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δύσκολα θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα. Χρέη πρώτου προπονητή στο συγκεκριμένο ματς θα αναλάβει πιθανότατα ένας εκ των Δαλκίδη, Μπουγιουκλή.
Οι μέχρι στιγμής δοκιμές δείχνουν την εξής ενδεκάδα: Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Αράνο, Ναφτί, Φερνάντες, Κόκε, Χαβίτο, Πίτου, Αμπρέου.
Παναγιώτης Σεμερτζίδης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






