Stoiximan Super League

Ντε Νίγκρις, λίγο πριν το τέλος...

Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις δήλωνε ευτυχισμένος στη Λάρισα και απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της μεταγραφής του το περασμένο καλοκαίρι στον ελληνικό σύλλογο.

Ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις δήλωνε ευτυχισμένος στη Λάρισα και απόλυτα ικανοποιημένος από την επίτευξη της μεταγραφής του το περασμένο καλοκαίρι στον ελληνικό σύλλογο. Ο αδικοχαμένος παίκτης της θεσσαλικής ομάδας διατηρούσε προσωπικό μπλογκ στην ιστοσελίδα «espn deportes» και στο τελευταίο κείμενο που δημοσίευσε στις 21 Οκτωβρίου του 2009, είχε γνωστοποιήσει στους θαυμαστές του την επιθυμία να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα του Μεξικού στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010. Μάλιστα, η καλή παρουσία του στη Λάρισα πίστευε ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το διαβατήριο προκειμένου ο Χαβιέ Αγκίρε να τον καλέσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Αναλυτικά, το τελευταίο κείμενο του Ντε Νίγκρις:

«Γεια σας, είμαι ξανά μαζί σας μετά από πολύ καιρό. Έχει περάσει πολύ καιρός από το τελευταίο μου κείμενο, αλλά πλέον επέστρεψα σε κανονικούς ρυθμούς στη ζωή μου. Όπως θα ξέρετε, είμαι στην Ελλάδα στη νέα μου ομάδα τη Λάρισα. Η μεταγραφή μου από την Άνκαρασπορ, πλέον, έχει ολοκληρωθεί. Μάλιστα, με την ελληνική ομάδα υπέγραψα συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με την οικογένειά μου σε αυτή την πόλη και σε αυτή την ομάδα, γιατί αγωνίζομαι. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο έπαιξα για 64 λεπτά στη νίκη απέναντι στη Ξάνθη. Πέτυχα και ένα γκολ που ακυρώθηκε επειδή ο επόπτης θεώρησε ότι ήμουν οφσάιντ. Η απόφασή του ήταν λανθασμένη. Δεν με πειράζει όμως γιατί η ομάδα μου νίκησε.

Δυσκολεύτηκα στην αρχή της σεζόν για δυο μήνες στην Άνκαρασπορ. Παρ’ όλα αυτά, μέρα με τη μέρα νιώθω όλο και καλύτερα από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Η Λάρισα είναι μία ήσυχη και πολύ όμορφη πόλη. Δεν ξέρω ακριβώς πόσους κατοίκους έχει, αλλά είναι αρκετοί. Οι οπαδοί είναι πραγματικά παθιασμένοι και μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά. Η ζωή μας εδώ είναι θαυμάσια. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ελπίζω να πετύχω στο σύλλογο.

Ο καιρός εδώ μοιάζει με του Μεξικού. Υπάρχουν όλες οι εποχές. Χειμώνας, καλοκαίρι, άνοιξη... Τώρα έχει αρχίσει να κάνει λίγο κρύο, αλλά μόλις είχα έρθει έκανε ζέστη.

Το να βρίσκομαι στην Ελλάδα είναι μεγάλη πρόκληση για μένα. Θελώ πολύ να πετύχω τους στόχους μου εδώ. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σημαντικό στην Ευρώπη. Την περασμένη σεζόν η Λάρισα έπαιξε στο Kύπελλο ΟΥΕΦΑ και πάντα παλεύει για τις κορυφαίες θέσεις του πρωταθλήματος. Αυτή τη χρονιά, έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και οι νέοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να προσαρμοστούν το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσουν.

Το μόνο πράγμα που μπορώ να κάνω είναι να συνεχίσω να δουλεύω και να σκοράρω. Θέλω να σημειώσω όσο πιο πολλές επιτυχίες μπορώ για μένα αλλά και για τη Λάρισα. Θέλω να μη χάσω τις ελπίδες μου να με καλέσει ο Χαβιέ Αγκίρε στην εθνική ομάδα.

Ήδη έχουμε το εισιτήριο για τη Νότιο Αφρική και όπως όλοι οι Μεξικανοί ποδοσφαιριστές, έτσι και εγώ θέλω να παίξω στο Μουντιάλ. Θα συνεχίσω να μάχομαι, να δουλεύω σκληρά μέχρι να βρεθώ στην εθνική ομάδα. Πρέπει να είμαι προετοιμασμένος μόλις μου δοθεί η ευκαιρία.

Δεν θεωρώ ότι έχω μειονεκτήματα σε σχέση με τους άλλους Μεξικανούς ποδοσφαιριστές που παίζουν στην εθνική. Ξέρω ότι μόλις ξεκινήσω να σκοράρω, η Λάρισα θα είναι η ομάδα που θα μου δώσει την ευκαιρία
".

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x