Stoiximan Super League

Στο πλευρό της ΑΕΛ

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις εξέδωσαν ΠΑΕ της Superleague, ΕΠΟ και ΕΠΑΕ.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για τον θάνατο του Αντόνιο Ντε Νίγκρις εξέδωσαν ΠΑΕ της Superleague, ΕΠΟ και ΕΠΑΕ.

AEK

«H ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή τον αιφνίδιο θάνατο του ποδοσφαιριστή της Λάρισας Antonio De Nigris, απέστειλε συλλυπητήριο τηλεγράφημα τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην ΠΑΕ ΑΕΛ».

ΕΠΟ

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ Λάρισα, για τον αδόκητο χαμό του».

ΕΠΑΕ

«Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής Κατηγορίας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Αντόνιο Ντε Νίγκρις και στην ΠΑΕ Λάρισα, για τον αδόκητο χαμό του».

ΠΑΕ ΑΡΗΣ

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή της Λάρισας, Αντόνιο Ντε Νίγκρις, που έφυγε τόσο απροσδόκητα και άδικα, σε ηλικία μόλις 31 ετών, αφήνοντας πίσω του την σύζυγο και την κόρη του. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ αισθάνεται την ανάγκη να συλλυπηθεί για την απώλεια και το σύνολο της «οικογένειας» της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λάρισας».

ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

«Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΠΑΕ ΑΕΛ και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή Αντόνιο Ντε Νίγκρις για τον αδόκητο χαμό του».

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ

«Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλος ο Ποδοσφαιρικός Ηρακλής, εκφράζουν τη συντριβή τους από το γεγονός του αδόκητου χαμού του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΛ, Antonio De Nigris και εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, στην Διοίκηση και στο σύνολο της ποδοσφαιρικής Λάρισας».

ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Λάρισας Αντόνιο Ντε Νίγκρις, συγκλόνισε όλο το πανελλήνιο και όχι μόνο. Ο μόλις 31 ετών αθλητής έφυγε πρόωρα, πολύ πρόωρα, από τη ζωή. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του τόσο στην οικογένεια του εκλιπόντος, όσο και στην αθλητική του οικογένεια αύτη της Α.Ε.Λ. Αντί στεφάνου ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταθέσει χρηματικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της Λάρισας».


Επιμέλεια: Τάκης Παναγιωτακάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x