Stoiximan Super League

«Αυτό ήθελε ο Ντε Νίγκρις…»

Για όσα έζησε αυτές τις μέρες μαζί με τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις μίλησε στη «SportDay» ο Α. Π., ο οποίος ήταν ο στενότερος φίλος του Μεξικανού ποδοσφαιριστή στη Λάρισα. «Το Σάββατο το μεσημέρι που μιλήσαμε τελευταία φορά, μού είπε: "Την επόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη θα νικήσουμε 1-0 και το γκολ θα το βάλω εγώ. Εχω προετοιμαστεί και για το πώς θα πανηγυρίσω"», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ελληνας φίλος του αδικοχαμένου επιθετικού.

Για όσα έζησε αυτές τις μέρες μαζί με τον Αντόνιο Ντε Νίγκρις μίλησε στη «SportDay» ο Α. Π., ο οποίος ήταν ο στενότερος φίλος του Μεξικανού ποδοσφαιριστή στη Λάρισα. «Μια φορά που βγήκαμε για φαγητό κατάλαβα ότι και αυτός και η γυναίκα του ήθελαν να μείνουν για πάντα εδώ. Είχαν βρει το λιμάνι τους στη Λάρισα. Ζούσαν τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν. Αλλά δεν πρόλαβαν να την απολαύσουν».

Στη συνέχεια, ο Α. Π. αποκάλυψε ότι ο 31 ετών παίκτης ανυπομονούσε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη «βυσσινί» φανέλα: «Το Σάββατο το μεσημέρι που μιλήσαμε τελευταία φορά, μού είπε: "Την επόμενη Κυριακή με τον Εργοτέλη θα νικήσουμε 1-0 και το γκολ θα το βάλω εγώ. Εχω προετοιμαστεί και για το πώς θα πανηγυρίσω". Απ’ ό,τι κατάλαβα, εννοούσε ότι θα έβαζε τη γνωστή μάσκα του. Μου έκανε εντύπωση και το άλλο πράγμα που μου είπε: "Μέχρι τώρα έπαιζα πρώτα για την ομάδα. Τώρα θα παίξω για μένα". Ηταν ακόμα ενοχλημένος με την αποβολή του στο ματς με τον Αρη και ανυπομονούσε να δώσει χαρά στον κόσμο. "Στο τέλος αυτού του μήνα θα είμαι έτοιμος", μου έλεγε».

Καταλήγοντας, ο Ελληνας φίλος του Ντε Νίγκρις επιβεβαίωσε ότι το όνειρο του αδικοχαμένου επιθετικού ήταν να αγωνιστεί στο Μουντιάλ και θυμάται με πικρό χαμόγελο την επίσκεψή τους στην Αθήνα και την Ακρόπολη την προηγούμενη Δευτέρα, στο περιθώριο του αγώνα με την ΑΕΚ. Μάλιστα, ανέφερε: «Τον Αντόνιο τον έβλεπα σαν αδελφό μου. Εγώ έβαλα τον Αντόνιο να δοκιμάσει το ελληνικό κρασί. Ηπιε λίγο. Δεν έκανε καταχρήσεις, πρόσεχε πολύ την εξωγηπεδική του ζωή. Ούτε καφέ δεν έπινε και εννοείται πως δεν κάπνιζε. Εδώ εγώ δεν έκανα τσιγάρο μπροστά του, επειδή ο καπνός τον ενοχλούσε».

Τι είναι η πάχυνση

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί αθλητές και δεν είναι τόσο σοβαρό ώστε να τους υποχρεώσει να σταματήσουν την καριέρα τους είναι η πάχυνση τοιχωμάτων μυοκαρδίου. «Οι εξετάσεις που γίνονται δεν είναι εξονυχιστικές, αλλά είναι επαρκείς και αν προκύψει το οτιδήποτε, προχωράμε και σε περαιτέρω εξετάσεις. Για να υπογράψει ένας παίκτης, γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις: τρίπλεξ, καρδιογράφημα και αιματολογικές», ήταν η απάντηση που έδωσε ο γιατρός της Λάρισας, Αντώνης Τσαγκάλης.

* «Γνώριζε το πρόβλημα ο Ντε Νίγκρις»!

* Όλα ήταν εντός επιτρεπτών ορίων, σύμφωνα με την ΠΑΕ.

* «Φάκελος» Ντε Νίγκρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x