Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Στο διαδίκτυο 500 «μαγικά χαρτάκια»

Την ευκαιρία να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα δώσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στους φιλάθλους της. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως τα τελευταία 500 εισιτήρια θα διατεθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.

Την ευκαιρία να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για τον αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα δώσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στους φιλάθλους της. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως τα τελευταία 500 εισιτήρια θα διατεθούν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός ενόψει του αγώνα της 12ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League, μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" την Κυριακή 29.11.2009 και ώρα 18:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Επιπλέον εισιτήρια θα διατεθούν μέσω internet την Παρασκευή 27/11 και ώρα 10:00 από το επίσημο site του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (www.olympiacos.org).

Κάθε φίλαθλος μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο εισιτηρίων.

Η πληρωμή και παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από τα επανδρωμένα εκδοτήρια που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17 του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», την Παρασκευή 27/11 και το Σάββατο 28/11 και ώρες 10:00 - 18:00 και την Κυριακή 29/11 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και Voucher κράτησης.»

Επιπλέον, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους πως δεν θα επιτραπεί να πλησιάσουν την περίμετρο του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» όσοι φίλαθλοι δεν είναι κάτοχοι του εισιτηρίου του αγώνα και «ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους που δεν έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση και είσοδος των κατόχων εισιτηρίων, να μην έρθουν στο στάδιο Καραϊσκάκη.»

Απάντηση στον Παναθηναϊκό

Στον Ολυμπιακό ενημερώθηκαν για την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού σχετικά με τις 10 προσκλήσεις για τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντί των 25 προσκλήσεων, που αντάλλασσαν οι δύο ομάδες μέχρι πέρυσι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Στον Ολυμπιακό λένε πως τα προηγούμενα χρόνια, πράγματι οι δύο ομάδες κανόνιζαν μεταξύ τους και υπερέβαιναν τον αριθμό προσκλήσεων που ορίζει η εγκύκλιος της Super League για την φιλοξενούμενη ομάδα, δηλαδή 10, και πως αυτό γινόταν στο πλαίσιο του καλού κλίματος που υπήρχε. Στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι, με βάση όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ημέρες από την πλευρά του Παναθηναϊκού, δεν υπάρχει πλέον αυτό το καλό κλίμα και γι΄ αυτό τον λόγο τηρούν τον κανονισμό, όπως ακριβώς είναι υποχρεωμένοι να τον τηρήσουν, και εφαρμόζουν την εγκύκλιο της διοργανώτριας Αρχής. Στον αγώνα του δευτέρου γύρου στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός θα ζητήσει μόνο δέκα προσκλήσεις για τους εκπροσώπους του.

Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x