Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων, είχαν την Πέμπτη οι παίκτες του Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» επισκέφτηκαν το Άμστερνταμ, ενώ την Παρασκευή θα επανέλθουν με διπλή προπόνηση. Το Σάββατο επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη.
Την μονοτονία της προετοιμασίας «έσπασε» την Πέμπτη ο Σάββας Κωφίδης. Ο προπονητής του Ηρακλή έδωσε ρεπό στους παίκτες του και εκείνοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Άμστερνταμ. Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο, μετά από 15 ημέρες παραμονής τους στη Ολλανδία.
Μετά από την ξεκούραση, οι παίκτες του «γηραιού» θα επιστρέψουν με διπλή προπόνηση την Παρασκευή, που θα είναι και η τελευταία επί ολλανδικού εδάφους.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Γιώργος Γεωργιάδης και ο τεχνικός του Ηρακλή έμεινε πολύ ικανοποιημένος που θα έχει στη διάθεσή του έναν παίκτη όπως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού.
Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






