Stoiximan Super League

Τζόρβας: «Είναι ντροπή. Με σημάδευαν με αεροβόλο»!

Έξαλλος ήταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας, μετά το τέλος του ντέρμπι! Ο 27χρονος διεθνής, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση κατά την αποχώρηση των «πρασίνων» από το Φάληρο, τόνισε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον σημάδευαν με αεροβόλο, επισήμανε ότι έδειξε και το σημάδι στον διαιτητή της αναμέτρησης και χαρακτήρισε «ντροπή» αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έξαλλος ήταν ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Τζόρβας, μετά το τέλος του ντέρμπι!

Ο 27χρονος διεθνής, με δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση κατά την αποχώρηση των «πρασίνων» από το Φάληρο, τόνισε πως οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον σημάδευαν με αεροβόλο, επισήμανε ότι έδειξε και το σημάδι στον διαιτητή της αναμέτρησης και χαρακτήρισε «ντροπή» αυτά που γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Τζόρβα

«Είναι ντροπή αυτά που γίνονται. Θέλουμε να πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ποτέ δεν θα πάει γιατί γίνονται πάντα τα ίδια με την ίδια ομάδα. Με σημάδευαν με αεροβόλο. Μάλιστα έδειξα και το σημάδι στον διαιτητή».

Εξάλλου, δηλώσεις έκανε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα: «Όταν δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, τότε θα έχεις πρόβλημα. Εμείς δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και μετά είχαμε πρόβλημα».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x