Stoiximan Super League

ΟΣΦΠ: Όλα καλά με Μέλμπεργκ

Κανονικά προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την υπόλοιπη ομάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Ζίκο δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Σουηδός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας διέψευσε όλα τα προγνωστικά που αφορούσαν την επιστροφή του και θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα δηλώσει «παρών» στο πρώτο και κρίσιμο ματς του 2010 κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Κανονικά προπονήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την υπόλοιπη ομάδα ο Όλοφ Μέλμπεργκ και ο Ζίκο δεν μπορεί παρά να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Σουηδός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» άμυνας διέψευσε όλα τα προγνωστικά που αφορούσαν την επιστροφή του και θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα δηλώσει «παρών» στο πρώτο και κρίσιμο ματς του 2010, κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη στο Καραϊσκάκη.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός κατάφερε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης στου Ρέντη και μετά τον Ζαουάντ Ζαϊρί, που επανήλθε χθες, ο Ζίκο θα έχει ακόμη ένα πολύτιμο «όπλο» στη διάθεσή του ενόψει του ντέρμπι με την «Ένωση».

Τόσο ο Ντουντού λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πέλμα, όσο και ο Νικλιτσιώτης εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπωρεί, ακολούθησαν ατόμικο πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Όσον αφορά τον Βραζιλιάνο μέσο του Ολυμπιακού, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να επανέλθει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στα θετικά της σημερινής προπόνησης εντάσσεται και το γεγονός πως ο Λεντέσμα ακολούθησε κανονικά ένα μέρος της προπόνησης με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x