Stoiximan Super League

«Νέα μέρα ξημερώνει για την ΑΕΚ»!

Μέσα στις επόμενες τρεις μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έχει ένας νέος επενδυτής για την ΑΕΚ, όπως έγραψε η κυπριακή ιστοσελίδα «sportive». «Πρόκειται για σοβαρό επενδυτή, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με όραμα, φιλοδοξίες και πάθος για την ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων. Αποσύρθηκε η Αϊντραχτ για Τζεμπούρ, δεν πωλείται και ο Σκόκο! «Θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στο κέντρο», είπε ο Μπάγεβιτς στους παίκτες για τον Ατρόμητο.

Μέσα στις επόμενες τρεις μέρες αναμένονται τα αποτελέσματα των συζητήσεων που έχει ένας νέος επενδυτής για την ΑΕΚ, όπως έγραψε η κυπριακή ιστοσελίδα «sportive». «Πρόκειται για σοβαρό επενδυτή, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με όραμα, φιλοδοξίες και πάθος για την ΑΕΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων.

«Εδώ και μέρες διεξάγονται διαπραγματεύσεις για την είσοδο του επενδυτή, που έψαχνε η ΠΑΕ, για να ανασάνει οικονομικά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται αποτέλεσμα από στιγμή σε στιγμή και εν πάση περιπτώσει μέσα στις επόμενες τρεις μέρες. Πρόκειται για σοβαρό επενδυτή, με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, με όραμα, φιλοδοξίες και πάθος για την ΑΕΚ», αναφέρεται αρχικά και στη συνέχεια οι Κύπριοι προσθέτουν:

«Θερμή παράκληση: Να μην αρχίσουν ξανά οι συνάδελφοι από την Ελλάδα τα χιλιοειπωμένα, ότι "αυτά έγραψε το σάιτ του τάδε ή το σάιτ των συμφερόντων του τάδε", γιατί είναι λάθος, 100% λάθος. Τους το είπαμε ξανά, αλλά δεν μας άκουσαν» ενώ τονίζεται ότι η ιστοσελίδα «ανήκει μόνο στους δημοσιογράφους του, όπως βγήκε στον αέρα από το 2003 και σε κανέναν άλλον».

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σάιτ έχει στο παρελθόν παρουσιάσει παρόμοια «αποκλειστικά» δημοσιεύματα και είχαν επιβεβαιωθεί. Κάποια εξ’ αυτών ήταν του Σωτήρη Κυργιάκου και της μεταγραφής του στην Λίβερπουλ, αλλά και των Κύπριων επενδυτών που θα έμπαιναν στην ΑΕΚ. Οι μέτοχοι εδώ και καιρό βρίσκονται στην αναζήτηση ενός «συμπαίκτη», ο οποίος θα βοηθήσει την «Ένωση» και θα δώσει οικονομική ένεση στην ΠΑΕ.

Αποσύρθηκε και επισήμως!

Το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ απέσυρε επισήμως η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, κάτι που είχε προαναγγείλει η «SportDay». Συγκεκριμένα, το στέλεχος της διοίκησης Σάμουελ Χούι δήλωσε ότι «το θέμα Τζεμπούρ τελείωσε για την Αϊντραχτ», ενώ ο τεχνικός της διευθυντής, Χέριμπερτ Μπρουχάγκεν, ανέφερε ότι «η διαφορά μεταξύ της πρότασής μας και όσων ζητεί τώρα η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη. Θέλαμε συνθήκες μικρού ρίσκου, τώρα το ρίσκο είναι μεγάλο».

Όσον αφορά την υπόθεση του Νάτσο Σκόκο, οι μέτοχοι της ΑΕΚ ξεκαθάρισαν στη «SportDay» ότι «δεν πωλείται κανείς» και κάνουν πράξη το πλάνο που ετοιμάζουν για την επόμενη ημέρα της ΠΑΕ. Από την πλευρά του, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν αποκλείσει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έφευγε τώρα ο 23χρονος παίκτης, τότε ο κόσμος της ομάδας ξεσηκωνόταν, καθώς είναι από τα αγαπημένα του παιδιά.

«Προσέξτε τον Ατρόμητο»!

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο. Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στα άκρα τοποθετήθηκαν οι Σκόκο, Μαντούκα, αλλά για το αυριανό ματς υπάρχουν και οι φρέσκοι Λεονάρντο, Χέρσι.

Στη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης ο προπονητής της «Ένωσης» ανέλυσε τους Περιστεριώτες στους παίκτες του: «Θα λείπουν οι τρεις από τους τέσσερις παίκτες της άμυνας (σ.σ.: Μπαζίνσκι, Νάστος, Ολιβέιρα), αλλά θα παίξουμε με μια ομάδα που είναι πολύ δυνατή στο κέντρο. Κυρίως στον άξονα», ανέφερε και πρόσθεσε «Επειδή ο Ατρόμητος είναι δυνατός στον άξονα, για να μπορέσουμε να τον ανοίξουμε θα πρέπει να αναπτυχθούμε από τα άκρα».

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο κ. Μπάγεβιτς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Κυριακής. Αυτοί είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Αραούχο, Χέρσι, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Καράμπελας, Μανωλάς, Γιαχάγια, Γεωργέας, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μαντούκα, Γκερέιρο, Μπλάνκο, Λαγός, Σκόκο, Ταχτσίδης, Γκέντσογλου.

Εκτός έμεινε ο Καφές, ο οποίος δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό που αποκόμισε στο ντέρμπι, ο τιμωρημένος Γιάχιτς (όπως και το επόμενο εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα) και στους απόντες συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Νέμεθ (θα δοκιμάσει σήμερα να μπει σε φουλ ρυθμό προπόνησης).

* Τον δανεισμό του Παναγιώτη Παυλή ζήτησε ο Πανσερραϊκός, αλλά ο νεαρός επιθετικός δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει την ΑΕΚ, έστω κι αν γνωρίζει ότι δεν θα έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

* Καμία επαφή με τον εκπρόσωπο του Παναγιώτη Ταχτσίδη δεν είχε χθες ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός δεν εμφανίζεται έτοιμος να δεσμευτεί άμεσα με την ΑΕΚ, η οποία του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο με 120.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές.

* Κατόπιν ενημέρωσης που είχε η ΠΑΕ ΑΕΚ από τον ΗΣΑΠ, αύριο θα παραμείνουν κλειστά τα τμήματα Φάληρο-Ταύρος και Ειρήνη-Κηφισιά του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, κάτι που πρέπει να γνωρίζουν όσοι φίλοι της «Ενωσης» σκέφτονταν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα τμήματα για τη μετάβασή τους στο ΟΑΚΑ. Για τα τμήματα αυτά το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται αντίστοιχα από τις λεωφορειακές Γραμμές της ΕΘΕΛ Χ6 και Χ5.

* Μήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Κιντής, έχοντας λάβει απειλητικά μηνύματα από περίπου δέκα άτομα, τα οποία τον αναζητούσαν την περασμένη εβδομάδα σε μπαρ που συχνάζει.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x