Stoiximan Super League

Μαϊστόροβιτς: «Δείχνω κατανόηση στα προβλήματα της ΑΕΚ»

Τη διάθεση να κάνει υπομονή δείχνοντας κατανόηση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ έδειξε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μιλώντας στον Τύπο της Σουηδίας.

Τη διάθεση να κάνει υπομονή δείχνοντας κατανόηση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ έδειξε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μιλώντας στον Τύπο της Σουηδίας.

«Μου χρωστούν κάποια χρήματα, αλλά δεν έχω ανάγκη. Κάποιος πρέπει να δείχνει κατανόηση όταν η ομάδα έχει προβλήματα. Για μένα είναι το ίδιο. Κάποια χρήματα που θα έπαιρνα το Νοέμβριο θα τα πάρω τον Ιανουάριο», τόνισε ο Σουηδός αμυντικός στη «Sportbladet», ενώ παραδέχτηκε πως «… τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θα έπρεπε και τα οικονομικά προβλήματα έχουν φέρει αναστάτωση στην ομάδα. Όμως εμείς πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να παραμένουμε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις μας».

Για το ισόπαλο 3-3 με τον Ατρόμητο ο διεθνής άσος είπε: «Είμαι απογοητευμένος. Προηγούμασταν με 3-1, είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αυτό είναι ανεπίτρεπτο σε αυτό το επίπεδο. Χάσαμε την ευκαιρία να ανέβουμε κι άλλο στη βαθμολογία μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού. Στόχος μας είναι να μπούμε στην πεντάδα και μέσω των play-offs να λάβουμε μέρος στα προκριματικά του Champions League».

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως τον είχε προσεγγίσει το Δεκέμβριο η Χέρτα Βερολίνου. «Γνώριζα το ενδιαφέρον της Χέρτα, δεν είναι κάτι που μπορώ να κρύψω. Όμως δεν τέθηκε θέμα παραχώρησής μου με τη μορφή δανεισμού, ούτε από εμένα, αλλά πιστεύω ούτε και από την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x