Stoiximan Super League

Σταθόπουλος: «Σημαντική η πρόκριση, αλλά…»

Η πρόκριση της Καλλιθέας στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα δεν αλλάζει τα πλάνα της ομάδας, όπως δήλωσε ο προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος. «Είναι σημαντική για μας η πρόκριση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Όμως προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αφού κάνουμε καλή πορεία και έχουμε ελπίδες να ανέβουμε στη Β’ Εθνική», τόνισε

Η πρόκριση της Καλλιθέας στα προημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα δεν αλλάζει τα πλάνα της ομάδας, όπως δήλωσε ο προπονητής, Στάθης Σταθόπουλος.

«Είναι σημαντική για μας η πρόκριση και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια. Όμως προτεραιότητά μας είναι το πρωτάθλημα, αφού κάνουμε καλή πορεία και έχουμε ελπίδες να ανέβουμε στη Β’ Εθνική», τόνισε, ενώ για την εικόνα του αγώνα είπε: «Η ομάδα ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι, πετύχαμε το γκολ και ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη τα Τρίκαλα βελτιώθηκαν. Είναι από τις καλύτερες ομάδες της Γ’΄Εθνικής και μας ισοφάρισαν. Ήμασταν άτυχοι στην παράταση, αφού θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Στα πέναλτι νικά ο πιο τυχερός και αυτοί ήμασταν εμείς. Έχουμε μία νεανική ομάδα, με παιδιά από τα τμήματα υποδομής μας και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον».

Στον αντίποδα, ο προπονητής των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης είπε: «Έγινε πολύ καλό παιχνίδι. Στα πρώτα λεπτά δεν ήμασταν καλοί, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε και χάσαμε πέναλτι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη στο 90λεπτο με την ευκαιρία του Μανουσάκη. Στα πέναλτι έπαιξε ρόλο η τύχη και μας έλειψε. Εύχομαι κάποια στιγμή να γυρίσει η τύχη μας. Πλέον κοιτάμε το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να ανέβουμε στη Β’ Εθνική», ενώ για τις φήμες περί απόλυσής του από τη θεσσαλική ομάδα, ανέφερε: «Έχω μιλήσει με τη διοίκηση, δεν με αγγίζουν οι φήμες. Ξέρω τη δουλειά κάνω και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κάνει η ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x