Stoiximan Super League

ΠΑΟ: «Ψάχνεται» για Μπουμσόνγκ!

Την περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εξετάζουν σοβαρά στον Παναθηναϊκό. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Γάλλος αμυντικός της Λιόν προτάθηκε στους «πράσινους» και εντός της εβδομάδας θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα του στόπερ. Να παρουσιαστούν σοβαροί και να καθαρίσουν γρήγορα το σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό θέλουν οι «πράσινοι».

Την περίπτωση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ εξετάζουν σοβαρά στον Παναθηναϊκό. Όπως αποκαλύπτει η «SportDay», ο Γάλλος αμυντικός της Λιόν προτάθηκε στους «πράσινους» και εντός της εβδομάδας θα αποφασιστεί τι θα γίνει με το θέμα του στόπερ.

Οι Γάλλοι φέρονται να συζητούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον 31 ετών παίκτη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν, ορίζοντας οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής προτάθηκε πριν από μερικές ημέρες στο «τριφύλλι», του οποίου η διοίκηση θέλησε να μάθει πόσα χρήματα απαιτούνται για την υλοποίηση της μεταγραφής και η Λιόν φέρεται να τόνισε ότι δεν παραχωρεί δανεικό τον Μπουμσόνγκ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2011.

Τα δεδομένα, όμως, άλλαξαν και η γαλλική ομάδα δίνει δανεικό τον παίκτη με ένα ποσό που φτάνει τις 700.00 ευρώ, ενώ άλλες 800.000 ευρώ χρειάζονται για το συμβόλαιο του Γάλλου (παίρνει κοντά στο 1,4-1,5 εκατ. ευρώ ετησίως).

Από την πλευρά του, ο Μπουμσόνγκ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στη Λιόν. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 9 αγώνες για το γαλλικό πρωτάθλημα και 2 για το Champions League.

Όσον αφορά την υπόθεση του «Κάτα» Ντίας, πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι μοιάζει απίθανο να φύγει τώρα ο Αργεντινός αμυντικός από τη Χετάφε (η οποία δεν τον παραχωρεί με τη μορφή δανεισμού και ζητάει περίπου τρία εκατ. ευρώ). Πάντως, αν δεν προχωρήσει κάποια περίπτωση στόπερ, τότε είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει ως έχει και το καλοκαίρι να ψάξει για τον «killer».

Ποιος είναι ο Μπουμσόνγκ

Ημ. γέννησης: 14 Δεκεμβρίου 1979
Εθνικότητα: Γάλλος
Θέση: Αμυντικός
Υψος: 1,90 μ.
Βάρος: 88 κιλά
Διεθνής 27 φορές

Η καριέρα του

Σεζόν Ομάδα Συμμετοχές (Γκολ)

1996-2000 Χάβρη 42 (1)
2000-2004 Οσέρ 131(3)
2004 (β) Ρέιντζερς 18 (2)
2005 (α)-2006 (β) Νιούκαστλ 47 (0)
2007/08 Γιουβέντους 33 (2)
2008-2010 Λιόν 49 (1)

Θέλει γρήγορο «καθάρισμα»

Να παρουσιαστεί σοβαρός και να καθαρίσει γρήγορα το σημερινό (16:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και Novasports 1) παιχνίδι με τον Πανθρακικό θέλουν ο Παναθηναϊκός. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για τους «πράσινους», ο οποίοι θα προσπαθήσουν να μπουν δυνατά στο ματς και να πάρουν το «τρίποντο». Το «τριφύλλι» θέλει να διατηρήσει –τουλάχιστον- τη διαφορά των 5 βαθμών από τον Ολυμπιακό, ενώ θα περιμένει γκέλα των Πειραιωτών.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα παρατάξει το «τριφύλλι» με σύστημα 4-2-3-1, τοποθετώντας κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ζιλμπέρτο και ο Καραγκούνης, έχοντας στα πλάγια τον Σαλπιγγίδη (δεξιά) και τον Χριστοδουλόπουλο (αριστερά). Πιο μπροστά θα παίξει ο Νίνης, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Πετρόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκαλίνοβιτς, Μαρίνος, Σεϊταρίδης, Μπιέρσμιρ, Δάρλας, Τζιόλης και Κλέιτον. Εκτός έμειναν ο Κατσουράνης (ζήτησε άδεια για προσωπικούς λόγους και απουσίασε από τη χθεσινή προπόνηση), ο Λέτο, ο Σισέ (ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης), ο Ρουκάβινα και ο Μαχλελής, ο Γκάμπριελ και ο τρίτος τερματοφύλακας Καρνέζης.

* Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 μέχρι 40 ευρώ και οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να τα προμηθευτούν από τη Λ. Αλεξάνδρας (10:00-13:00), Λ. Κύμης, σταθμό Ειρήνη (10:00-16:45), ΒΑ είσοδο ΟΑΚΑ (14:00-16:45).

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x