Stoiximan Super League

Σπυρόπουλος: «Να συνεχίσουμε, για να πανηγυρίσουμε»

Τη σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Παράλληλα ο διεθνής αριστερός μπακ χαρακτήρισε «κλειδί» το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Διαβάστε τι είπαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Πετρόπουλος, Στέργος Μαρίνος και Σίλβα Κλέιτον μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Τη σκληρή δουλειά θα πρέπει να συνεχίσουν στον Παναθηναϊκό, ώστε να πανηγυρίσουν στο τέλος το πρωτάθλημα, όπως τόνισε ο Νίκος Σπυρόπουλος. Παράλληλα ο διεθνής αριστερός μπακ χαρακτήρισε «κλειδί» το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Διαβάστε τι είπαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Αντώνης Πετρόπουλος, Στέργος Μαρίνος και Σίλβα Κλέιτον μετά το ματς με τον Πανθρακικό.

Νίκος Σπυρόπουλος: «Ξέραμε ότι παρότι παίζαμε με τον τελευταίο το ματς ήταν επικίνδυνο. Ο Πανθρακικός αδικείται από τη συγκομιδή βαθμών που έχει. Στάθηκε καλά μέσα στο παιχνίδι.

Σε αυτά τα ματς πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Αν ο Πανθρακικός είχε προηγηθεί στο 0-0 το ματς θα ήταν διαφορετικό. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε και καταφέραμε να σκοράρουμε. Το γκολ του Καραγκούνη μας βοήθησε πολύ και έδιωξε το άγχος. Στη συνέχεια ήρθε το δεύτερο τέρμα και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι».

Για το ματς με τον Άρη: «Είναι ένα πολύ δύσκολο. Αρχής γενομένης από αυτό έχουμε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και αποφασιστικοί. Ειδικά το επόμενο ματς είναι το κλειδί για τη συνέχεια».

Για τη διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό: «Σαφώς και βοηθάει. Εμείς όμως κοιτάμε μόνο να κερδίζουμε. Έχουμε ένα καλό σερί και θέλουμε να το συνεχίσουμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε».

Στέργος Μαρίνος: «Αισθάνομαι λίγο άτυχος, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Ελπίζω να ήταν το τελευταίο πρόβλημα που είχα. Τώρα είμαι 100% έτοιμος. Πρέπει όμως να βρω τον ρυθμό μου». Το 2-0 ήρθε πολύ εύκολα. Ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη του τη διάρκεια. Ήμασταν καλύτεροι. Κάναμε ευκαιρίες. Μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τη διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό: «Είναι σημαντικό αυτό. Ελπίζω και η συνέχεια να είναι ανάλογη. Αυτό τον προβληματίζει τον Ολυμπιακό και του δημιουργεί άγχος και αυτό ακριβώς θέλουμε να εκμεταλλευτούμε».

Για το ματς με τον Άρη: «Όλα τα παιχνίδια θα τα βλέπουμε σαν τελικό. Πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να βγούμε πρωταθλητές».

Γιώργος Καραγκούνης: «Ήταν μια σημαντική νίκη. Βάλαμε δύο γκολ και κάναμε πολλές ευκαιρίες και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί στην αποστολή ήταν δώδεκα έλληνες. Αυτό για την ομάδα είναι πολύ σημαντικό».

Σίλβα Κλέιτον: «Η νίκη δεν ήρθε χαλαρά ήρθε με σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο. Σε σας απ’ έξω μπορεί να φάνηκε εύκολη, αλλά δεν ήταν καθόλου. Πετύχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, συνεχίζουμε στην κορυφή. Αυτό είναι κάτι που θέλουμε όλοι, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας».

Για την υπέρ τους απόσταση απ’ τους Πειραιώτες: «Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να μπαίνουμε δυνατά, να προσπαθούμε να κερδίζουμε και το τι κάνει ο αντίπαλος είναι άλλο θέμα».

Για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη: «Πάμε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο Άρης είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα και όλοι οι αντίπαλοί του εκεί έχουν δυσκολίες. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αυτή την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι να περάσουμε και από εκεί».

Αντώνης Πετρόπουλος: «Πάνω απ’ όλα υγεία και αυτό που εύχομαι είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα και ας μην σκοράρω ποτέ φέτος. Όπως είπε και ο προπονητής όλοι είμαστε εδώ για να βοηθάμε. Νικήσαμε το ματς , πετύχαμε τα γκολ και αυτό είναι σημαντικό για να έχουμε καλή ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι».

Για το +5 (που έγινε +7) απ’ τον Ολυμπιακό: «Και βέβαια μας βοηθάει. Έχει αλλάξει και ο προπονητής. Όλα τα παιδιά έχουμε διαφορετική ψυχολογία. Ελπίζουμε να την κρατήσουμε αυτή και με τη βοήθεια του κόσμου που μας στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το αν θεωρεί «κλειδί» τον δύσκολο αγώνα με τον Άρη: «Όλοι λένε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι κλειδί, αλλά όλα τα ματς είναι δύσκολα όπως βλέπετε. Όπως και την Τετάρτη με τον Πιερικό στο τέλος βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Αν είμαστε όλοι υγιείς θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε να περάσουμε απ’ τον Άρη για να συνεχίσουμε το σερί».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τασιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x