Νέο φιλικό αγώνα με την ΠΑΕ Θράκη την Τετάρτη προγραμμάτισε η Ξάνθη στην Αλεξανδρούπολη στις 18:00. Το τεστ της Τετάρτης και ένα ακόμα που ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης με την Καστοριά το σαββατοκύριακο θα είναι η τελική προετοιμασία των «ακριτών», ενόψει της έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Γιάννης Μαντζουράκης είναι ικανοποιημένος για την απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 28 Αυγούστου, καθώς το πρόγραμμα της ομάδας του έχει γίνει με βάση αυτήν την ημερομηνία.
Εν τω μεταξύ, επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Τρίτης οι παικτες της Ξάνθης. Για προληπτικούς λόγους ο Έμερσον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, κάτι που θα γίνει και την Τετάρτη, καθώς ο τεχνικός των «ακριτών» δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Απόντες ήταν οι Σίκωβ, Γαρπόζης και Τοροσίδης οι οποίοι έχουν ενσωματωθεί στις εθνικές ομάδες των χωρών τους.
Επίσης υπάρχουν σκέψεις να διεξαχθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στο σαββατοκύριακο, με πιθανή έδρα διεξαγωγής τη Ξάνθη.
Τέλος, με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η πώληση των καρτών διαρκείας από την Ξάνθη με τους υπευθύνους να είναι αρκετά αισιόδοξοι, πως ο στόχος που είχαν θέσει θα επιτευχθεί. Ήδη μέχρι στιγμής έχουν δοθεί 3200 κάρτες και όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους πως μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα διατεθούν και άλλες με αποτέλεσμα το γήπεδο της Ξάνθης να είναι γεμάτο σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση.
Επιμέλεια: Κώστας Αναγνώστου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






