Stoiximan Super League

«Μπορείτε και καλύτερα…»

Την άποψη ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μπορούσαν να σταθούν ακόμη καλύτερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την προβολή του βίντεο του αγώνα στους «κιτρινόμαυρους». Μόνο ο Μπλάνκο άκουσε εγκωμιαστικά σχόλια από τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Στα 3 εκατ. ευρώ στοχεύει η Morgan Stanley στις διαπραγματεύσεις που έχει ο Σταύρος Αδαμίδης στο Λονδίνο. Την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας προανήγγειλε ο προπονητής της χώρας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την άποψη ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα μπορούσαν να σταθούν ακόμη καλύτερα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, κατά την προβολή του βίντεο του αγώνα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ήταν ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έκανε επιμέρους σχόλια για τις γραμμές της ομάδας. Ο 62χρονος τεχνικός στάθηκε περισσότερο στα σημεία, τα οποία οι παίκτες της «Ένωσης» μπορούν να διορθώσουν.

Οι παρατηρήσεις του Ντούσκο αφορούσαν κυρίως την ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής και ο Σάνελ Γιαχιτς άκουσε τα περισσότερα παράπονα από τον προπονητή του. Για παράδειγμα, σε μια φάση ο Βόσνιος μέσος τα άκουσε γιατί είχε χάσει τη θέση του (είχε ξεχαστεί δεξιά και βρισκόταν δίπλα στον Αραούχο), με αποτέλεσμα να τρέξει προς το κέντρο να τον καλύψει ο Μαϊστόροβιτς.

Στη συνέχεια της φάσης οι «πράσινοι» γέμισαν στην περιοχή της ΑΕΚ, ο Σουηδός αμυντικός έτρεξε πίσω και κάλυψε, ωστόσο ο κ. Μπάγεβιτς τα έβαλε με τον Γιάχιτς, γιατί θα είχε δημιουργηθεί μεγαλύτερος κίνδυνος, αν ο «Μαέστρο» δεν προλάβαινε να επιστρέψει.

Οι παρατηρήσεις δεν περιορίστηκαν στον Γιάχιτς, αφού ο 62χρονος τεχνικός ήθελε καλύτερα μαρκαρίσματα και από τον Παντελή Καφέ, τον Γκουστάβο Μαντούκα, αλλά και τον Νάτσο Σκόκο. Αν και ικανοποιημένος από την άμυνα, τόνισε πως θα έπρεπε η αμυντική τετράδα να αμύνεται πιο ψηλά, ώστε να μη δίνεται στον Παναθηναϊκό η δυνατότητα να κλείνει την ΑΕΚ στην περιοχή της.

Μπορεί ο κ. Μπάγεβιτς να είχε παράπονα από τα μαρκαρίσματα των παικτών που κινούνταν στη μεσαία γραμμή, όχι όμως και από τον Μπλάνκο, ο οποίος ήταν προσηλωμένος στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΕΚ επισήμανε το γεγονός ότι ο Αργεντινός έμεινε πίσω στην άμυνα, όταν ο Αραούχο είχε φτάσει στην επίθεση.

Στόχος τα 3 εκατ. ευρώ για τη Morgan Stanley

Στα 3 εκατ. ευρώ στοχεύει η Morgan Stanley στις διαπραγματεύσεις που έχει η ΠΑΕ ΑΕΚ και συνεχίζονται στο Λονδίνο. Όπως αποκάλυψε η «SportDay», οι μέτοχοι της ΠΑΕ πρότειναν στην πολυεθνική τράπεζα 2,3 εκατ. ευρώ και εκείνη φέρεται να ζήτησε κάτι περισσότερο από 3 εκατ. ευρώ. Το πιο πιθανό είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών να κλείσει κοντά στα 2,8-3 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας και αναμένεται να έχει θετική έκβαση, αλλά στην «Ένωση» θέλουν να εξασφαλίσουν μία συμφωνία με τους καλύτερους δυνατούς όρους.

Εν τω μεταξύ, ο Σταύρος Αδαμίδης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους μετόχους και δεν απομένουν άλλες εκκρεμότητες πέραν αυτής της Morgan Stanley. Υπάρχει ταύτιση απόψεων για τον ρόλο που θα έχει ο νέος πρόεδρος (με ελευθερία κινήσεων) και για τις αλλαγές προσώπων στο διοικητικό σχήμα.

Θα πάει στο Μουντιάλ ο Τζεμπούρ!

Την επιστροφή του Ραφίκ Τζεμπούρ στην εθνική Αλγερίας προανήγγειλε ο προπονητής της χώρας, Ραμπάχ Σαντάν. Οπως δήλωσε, ο επιθετικός της ΑΕΚ και ο μέσος Μεχντί Λασέν της Σανταντέρ θα βρίσκονται στην αποστολή για το εντός έδρας φιλικό της 3ης Μαρτίου απέναντι στη Σερβία. Επρόκειτο για μια δήλωση η οποία σχολιάστηκε πολύ θετικά από τα τοπικά Μέσα που έχουν αδυναμία στον «τρομοκράτη». Μάλιστα, θεωρείται σίγουρο ότι ο 26χρονος φορ θα αγωνιστεί στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x