Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Τα είπαν εν όψει του ΔΣ

Συνάντηση σε καλό κλίμα είχαν, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές φήμες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενόψει του καθοριστικού Δ.Σ. του Παναθηναϊκού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ικανοποίηση επικρατεί στο «τριφύλλι» μετά την πρόκριση της ομάδας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Τώρα οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Συνάντηση σε καλό κλίμα είχαν, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές φήμες, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και ο Ανδρέας Βγενόπουλος εν όψει του καθοριστικού Δ.Σ. του Παναθηναϊκού στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου (ίσως στις αρχές Απριλίου). Οι δύο άνδρες φέρονται να συζήτησαν την επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, τη γενικότερη οικονομική διαχείριση του συλλόγου και το θέμα του προέδρου.

Ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του «Βγενό» και εξέφρασε την άποψή του για το εγχείρημα της πολύμετοχικότητας. Από την πλευρά του, ο «Mr MIG» φέρεται να επανέλαβε πως όλοι πρέπει να βοηθήσουν όσο είναι δυνατόν για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι θα ήταν ιδανικό να συμμετάσχουν όλοι οι μέτοχοι στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου αναλογικά με τα ποσοστά που διαθέτουν.

O κ. Βγενόπουλος θεωρεί ότι η ομάδα πρέπει να συνεχίσει να έχει τον Νικόλα Πατέρα στην προεδρία της. Από την πλευρά του, ο Τζίγγερ φέρεται να συμφώνησε με το ενδεχόμενο ο κ. Πατέρας να παραμείνει πρόεδρος της ΠΑΕ, αρκεί, όμως, να διευθετηθούν κάποιας οικονομικής φύσεως ζητήματα.

Και τώρα η Λάρισα!

Ικανοποίηση επικρατεί στον Παναθηναϊκό μετά την πρόκριση της ομάδας στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους απέναντι στην Καλλιθέα και τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και να προσέξουν τους «βυσσινί», οι οποίοι βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού και θα παλέψουν για να πάρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος. Η διαφορά με τον Ολυμπιακό έχει μειωθεί στο +6 και οι Πειραιώτες περιμένουν στη γωνία νέο στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν σε ολόκληρο τον αγώνα Κυπέλλου με την Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία. Για τους υπόλοιπους το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, ταχύτητες, ασκήσεις με πάσες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκε ο Γκάμπριελ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x