Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ: Επενδύει στο μέλλον

Στο μέλλον στρέφουν το βλέμμα τους διοίκηση και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Γούμενο να κάνει πρόταση πενταετούς επέκτασης των συμβολαίων τους, στους Χριστοδουλόπουλο, Κοντέων και Μαλεζά. Εξοφλήθηκαν Ζάμαλεκ και Αναστασιάδης. Ολοκληρώνεται σήμερα η επιστροφή των διεθνών του «δικεφάλου του Βορρά». Τα γυρίζει ο Φουτσίνι. Τιμή στον Πύρρο.

Στο μέλλον στρέφουν το βλέμμα τους διοίκηση και τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, με τον Γιάννη Γούμενο να κάνει πρόταση πενταετούς επέκτασης των συμβολαίων τους, στους Χριστοδουλόπουλο, Κοντέων και Μαλεζά. Εξοφλήθηκαν Ζάμαλεκ και Αναστασιάδης. Ολοκληρώνεται σήμερα η επιστροφή των διεθνών του «δικεφάλου του Βορρά». Τα γυρίζει ο Φουτσίνι. Τιμή στον Πύρρο.

Το βλέμμα στο μέλλον

Το βλέμμα της διοίκησης του ΠΑΟΚ δεν είναι στραμμένο μόνο στο παρόν της ομάδας, αλλά και στο μέλλον. Αυτό δείχνει η απόφαση της ΠΑΕ να ανανεώσει τα συμβόλαια τριών από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες της ομάδας. ο λόγος για τους Χριστοδουλόπουλο, Κοντέων και Μαλεζά. Η πρόταση είναι για πενταετή συμβόλαια με υψηλότερες αποδοχές και οι τρεις νεαροί τη δέχτηκαν προφορικά με μεγάλη ικανοποίηση.

Ιδιαίτερα, για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, μετά και την εξαιρετική εμφάνιση του 19χρονου στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ο ίδιος πάντως παραμένει προσγειωμένος και ξέρει πως η καθιέρωση είναι δύσκολη: «Εγώ είμαι κομμάτι του ΠΑΟΚ. Αναγνωρίζω ότι μπροστά μου έχω παίκτες εγνωσμένης αξίας, που δύσκολα θα τους πάρω θέση στην ενδεκάδα. Εγώ απλώς θα προετοιμάζομαι, ώστε να είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ο καθένας που βρίσκεται στο ρόστερ του είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται σε ετοιμότητα», τόνισε χαρακτηριστικά στη Sport Day o νεαρός μεσοεπιθετικός.

Εξοφλούνται τα χρέη

Στο μεταξύ, διευθετήθηκαν και οι υποθέσεις με τα χρέη προς τον Άγγελο Αναστασιάδη και προς τη Ζάμαλεκ. Στην πρώτη περίπτωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλήρωσε την επιταγή στον Μακεδόνα τεχνικό ύψους 40.800 Eυρώ και το θέμα θεωρείται λήξαν. Όσο αφορά στην περίπτωση των οφειλών προς τη Ζάμαλεκ για τη μεταγραφή του Μέγκαχεντ, χτeς εξοφλήθηκε και η τελευταία δόση ύψους 75.000 Eυρώ και πλέον η ΠΑΕ κοιτάει τα επόμενα ανοιχτά μέτωπα.

Επιστρέφουν οι διεθνείς

Ολοκληρώνεται σταδιακά και η επιστροφή των διεθνών παικτών του «Δικεφάλου του βορρά», καθώς έκαναν την Πέμπτη την αρχή οι Ζαγοράκης και Σαλπιγγίδης που γύρισαν από το Βέλγιο. Την Παρασκευή αναμένονται και οι Γιασεμάκης, Χαραλάμπους, Φουτσίνι και Μέγκαχεντ, ώστε να ενσωματωθούν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, που προετοιμάζεται για το σημαντικό φιλικό με την ΑΕΚ την Κυριακή. Το μοναδικό πρόβλημα για τον Νίκο Καραγεωργίου ακούει στο όνομα Ιφεάνι Ουντέζε, στον οποίο έγινε υπερηχογράφημα και διαπιστώθηκε πως η θλάση στους προσαγωγούς δεν έχει ξεπεραστεί εντελώς. Συνεπώς, η συμμετοχή του στο φιλικό με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη και υπάρχουν φόβοι για την ετοιμότητά του, ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τη Ξάνθη.

Τα…γυρίζει ο Φουτσίνι

Οι δηλώσεις που έκανε σε αθλητικό site του Καμερούν ο Αρμάντο Φουτσίνι δημιούργησαν προβλήματα στον Καμερουνέζο, ο οποίος την Πέμπτη αναγκάστηκε να υποστηρίξει πως ουδέποτε έκανε μειωτικά σχόλια για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να κολακεύσει τους Γούμενο και Καραγεωργίου, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας κάνουν τα πάντα για να νιώθει καλά στην ομάδα. Η αλήθεια είναι όμως πως ο Φουτσίνι πρέπει να άφησε τα υπονοούμενά του στην επίμαχη συνέντευξη.

Η κίνηση των εισιτηρίων

Οι συνεννοήσεις με την ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη συνεχίζονται, ώστε να αποφασιστεί ο αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθεί στον ΠΑΟΚ για το ματς στην ακριτική πόλη. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 1200 εισιτήρια που θα έχουν τιμή μεταξύ 40 και 50 ευρώ. Όσο αφορά στα εισιτήρια του φιλικού με την ΑΕΚ, η διάθεσή τους ξεκίνησε από χτες και η κίνηση είναι ικανοποιητική, αφού οι οπαδοί της ομάδας καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε εν όψει του πρωταθλήματος. Τέλος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε ότι όσοι θέλουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας, μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ομάδας το Σάββατο 20 Αυγούστου Από τις 10.00 ως τις 15.00 και την Κυριακή 21 Αυγούστου από τις 11.00 ως τις 20.30.

Όσον αφορά την πώληση των διαρκείας, έχει φτάσει τα 4.000 εισιτήρια και αναμένεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν φύγει τουλαχιστον άλλα πεντακόσια.

Τιμή στον Πύρρο

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, εν τω μεταξύ, ότι στο φιλικό με την ΑΕΚ την Κυριακή, θα βραβεύσει τον χρυσό Έλληνα Ολυμπιονίκη, Πύρρο Δήμα, για την πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Επίσης ανακοινώνει πως στο πλαίσιο του ίδιου αγώνα, θα γίνει για δεύτερη φορά η παρουσίαση της ομάδας PAOK Racing Team. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν το αγωνιστικό αυτοκίνητο μάρκας SUBARU IMPREZA SPEK C N11, με οδηγό τον βορειoελλαδίτη πρωταθλητή του 2003 Σωκράτη Τσολακίδη, ο οποίος θα συμμετέχει στους 4 εναπομείναντες αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος ράλι και συγκεκριμένα:

1. Ράλι ΔΕΘ 3-4/9
2. Ράλι ΕΛΠΑ 24-25/9
3. Ράλι Λειβαδιάς 30/10
4. Ράλι Κορίνθου 20/11.

Το αυτοκίνητο, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, θα παραμείνει έξω από το γήπεδο της Τούμπας, ώστε οι φίλοι του ΠΑΟΚ να έχουν τη δυνατότητα να το δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Επιμέλεια: Αποστόλης Κοτρότσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x