Την Ράντνικ Ποζάρεβατς θα αντιμετωπίσει αύριο (στις 15:00) ο Ηρακλής σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ο Γιόζεφ Μπουμπένκο επέλεξε 15 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι εξής: Μπαντής, Μέλκας, Κατσικάς, Περπερίδης, Σαρακατσάνος, Ιωαννίδης, Vera, Carlinhos, Piloto, Milano, Kobayashi, Ηλιάδης, Κονέ, Βουτσιάς, Βέλλιος.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες του «Γηραιού» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Ματίας Λέκι δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση, αφού συνεχίζει να κάνει φυσιοθεραπεία. Όσον αφορά τον Τουμά και τον Μπόσνιακ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων.
Τέλος, ο Μάρκες, όπως έχει γίνει γνωστό, θα υποβληθεί αύριο σε επέμβαση αποκατάστασης της μερικής ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου και μερικής ρήξης μηνίσκου. Την Τετάρτη ορίστηκε προπόνηση στις 11:00 στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας.
Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






