Ποινές φυλάκισης έξι και επτά μηνών, με τρία χρόνια αναστολή, επέβαλε το Αυτόφωτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους τρεις οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι συνελήφθησαν για συμμετοχή σε επίθεση εναντίον αστυνομικών το βράδυ του Σαββάτου, έξω από τα γραφεία συνδέσμου οπαδών της ομάδας στη Θεσσαλονίκη.
Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για διατάραξη κοινής ειρήνης. Ένας από αυτούς καταδικάστηκε για παράνομη οπλοφορία διότι είχε στην κατοχή του έναν σουγιά.
Οι αστυνομικοί κατέθεσαν ότι βρέθηκαν στην περιοχή μετά από καταγγελία που έγινε για ξυλοδαρμό οπαδού του Άρη. Οι κατηγορούμενοι -ηλικίας 22, 33, 34 ετών- αρνήθηκαν τις κατηγορίες και υποστήριξαν ότι βρέθηκαν στο σημείο γιατί συμμετείχαν σε εκδήλωση του συνδέσμου για να συγκεντρωθούν χρήματα για να καλυφθούν τα έξοδα λειτουργίας του.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






