Stoiximan Super League

«Σειρήνες» για Κόκε

Η αγωνιστική άνοδος του Σέρχιο Κόκε το τελευταίο δίμηνο και η επιστροφή του σε εμφανίσεις ανάλογες της πρώτης του χρονιάς στον Άρη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ισπανία. Πληροφορίες αναφέρουν πως τον 27χρονο μεσοεπιθετικό έχουν παρακολουθήσει «ινκόγκνιτο» τουλάχιστον τρεις ομάδες από την πατρίδα του. Γεμάτο το οπλοστάσιο εν όψει Λάρισας, «κόλλησε» στην Ισπανία λόγω της απεργίας ο Κούπερ. Αλλάζει ο χλοοτάπητας στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η αγωνιστική άνοδος του Σέρχιο Κόκε το τελευταίο δίμηνο και η επιστροφή του σε εμφανίσεις ανάλογες της πρώτης του χρονιάς στον Άρη δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στην Ισπανία. Πληροφορίες αναφέρουν πως τον 27χρονο μεσοεπιθετικό έχουν παρακολουθήσει «ινκόγκνιτο» τουλάχιστον τρεις ομάδες από την πατρίδα του και θα συνεχίσουν να το κάνουν ως το τέλος της περιόδου. Πάντως ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στον Άρη, καθώς δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο ως το 2013, έχοντας ορίσει μία υψηλή ρήτρα για την παραχώρησή του (7 εκατ. ευρώ).

Χωρίς προβλήματα και... Κούπερ

Γεμάτο οπλοστάσιο μετά από πολύ καιρό αναμένεται να έχει ο Άρης στο παιχνίδι της Κυριακής με τη Λάρισα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (16:45). Τραυματισμοί ή τιμωρίες δεν υπάρχουν και σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ επανέρχονται οι Κάμπορα και Πρίττας. Αντίθετα, απών είναι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ο οποίος έπεσε θύμα της απεργίας της Τετάρτης και θα επιστρέψει την Πέμπτη από την Ισπανία, όπου μετέβη για τα τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές υποθέσεις.

Αλλάζουν χορτάρι

Την απόφαση να αντικατασταθεί ο χλοοτάπητας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πήρε η διοίκηση του Άρη. Ο λόγος είναι πως πλέον είναι αρκετά... παλιός, μιας και είχε τοποθετηθεί το 2004, ενώ επιβαρύνθηκε πολύ από τις τελευταίες βροχοπτώσεις. Το πιθανότερο διάστημα στο οποίο θα γίνουν οι εργασίες είναι μετά το ματς με τον Λεβαδειακό στις 28 Μαρτίου, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (ακολουθούν δύο εκτός έδρας με Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό). Δεδομένου ότι η έναρξη των play-offs έχει προγραμματιστεί για τις 28 Απριλίου, υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να «δέσει» ο νέος χλοοτάπητας και να είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο. Αντικατάσταση χλοοτάπητα θα γίνει στο τέλος της σεζόν και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x