Το γκολ του Μαχλελή στο 75ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην ομάδα νέων του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης του Πανιωνίου με 3-2 σκορ. Έτσι, οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη απέναντι στους «κυανέρυθρους» στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ21 της Σούπερ Λίγκα.
Ιδιαίτερα θεαματικό και εντυπωσιακό ήταν το πρώτο ημίχρονο της συγκεκριμένης αναμέτρησης, με τους «πράσινους» να προηγούνται στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φέτση στο 14ο λεπτό. Ο Πανιώνιος όμως αντέδρασε και ισοφάρισε με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα χάρη στον Λουκίνα. Ο ίδιος παίκτης όμως, έκανε χέρι στη μικρή περιοχή της ομάδας του στο 33΄και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Φέτσης ανέλαβε την εκτέλεση διπλασιάζοντας τόσο τα δικά του τέρματα, όσο και της ομάδας του. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων όμως, αφού σε δύο λεπτά (35΄) έφεραν ξανά την αναμέτρηση στα ίσα, με γκολ του Σιμώση.
Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ρυθμό του πρώτου, καθώς σημειώθηκε μόλις ένα τέρμα, το οποίο έμελλε να είναι και το νικητήριο. «Χρυσός» σκόρερ για την ομάδα του «τριφυλλιού» ο Μαχλελής που με γυριστό σουτ στο 75’ έγραψε το τελικό 3-2 για την ομάδα του.
Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανιώνιος: Καλδέλης, Σεμπέκος, Μανιάτης, Καμπούρης, Κάρδαρης, Κούρντι, Ντούνι, Κολοβός, Λουκίνας, Κοντοχρήστος, Σιμώσης.
Παναθηναϊκός: Καπίνος, Λιόλιος, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Φέτσης, Φουρλάνος, Ταχμαζίδης, Μαχλελής, Μαυρίας, Φουσού και Σταμπολζίεφ.
Επιμέλεια: Βαγγέλης Αυγουστής
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






