Stoiximan Super League

«Είχαμε αντίπαλο την ΑΕΚ και τη διαιτησία»!

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου, μετά την ήττα () που γνώρισε ο Εργοτέλης απ’ την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, καθώς όπως είπε «όταν παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες, έχουμε να αντιμετωπίζουμε και τους διαιτητές».

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου, μετά την ήττα (1-0) που γνώρισε ο Εργοτέλης απ’ την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, καθώς όπως είπε «όταν παίζουμε κόντρα σε μεγάλες ομάδες, έχουμε να αντιμετωπίζουμε και τους διαιτητές».

Οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για μη καταλογισμό πέναλτι σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, στην οποία ο Μαϊστόροβιτς φαίνεται να ανατρέπει τον Λεάλ μέσα στην περιοχή. «Το ίδιο συμβαίνει κάθε φορά. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη φορά που θα έρθουμε στην Αθήνα», πρόσθεσε στο ίδιο ύφος, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, είπε τα εξής: «Δεν έγινε καλό παιχνίδι. Πάντως ήμασταν κυρίαρχοι και πιστεύω πως έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν βάλαμε όμως εμείς το γκολ και αυτός που βάζει το γκολ κερδίζει. Αν ήμασταν καλύτεροι στην τελική προσπάθεια θα μπορούσαμε να πετύχουμε παραπάνω από ένα γκολ. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Δεν κινδυνέψαμε σε καμία στιγμή του αγώνα εκτός της φάση του Τζεμπούρ (σ.σ. το γκολ της ΑΕΚ)».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x