Stoiximan Super League

«Όσο νικάμε εμείς, δεν ασχολούμαστε με τους άλλους»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το σκορ, στη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό, έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας. «Υπάρχει μεγάλη δίψα για το πρωτάθλημα, αλλά απομένουν αρκετά δύσκολα ματς», επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος δεν θέλησε να ασχοληθεί με το γεγονός ότι ο Ηρακλής προηγήθηκε 1-0 σε βάρος του Ολυμπιακού. «Όσο νικάμε εμείς, δεν ασχολούμαστε με τους άλλους», τόνισε.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το σκορ, στη νίκη 3-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Λεβαδειακό, έμεινε ο Νίκος Νιόπλιας. «Υπάρχει μεγάλη δίψα για το πρωτάθλημα, αλλά απομένουν αρκετά δύσκολα ματς», επισήμανε ο τεχνικός των «πρασίνων», ο οποίος δεν θέλησε να ασχοληθεί με το γεγονός ότι ο Ηρακλής προηγήθηκε 1-0 σε βάρος του Ολυμπιακού.

«Όσο νικάμε εμείς, δεν ασχολούμαστε με τους άλλους», τόνισε.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας:

-Για την εικόνα του σημερινού ματς και το γκολ του Ηρακλή: «Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Θέμα χρόνου το γκολ. Θα έπαιζε σημαντικό ρόλο, όπως φάνηκε. Όσο αργεί, όσο καλός και να είσαι μπορείς να έχεις δυσκολίες. Ήμασταν σοβαροί. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Μετά από μεγάλη πρόκριση, διεθνείς που έλειπαν. Πάντα είχαμε προβλήματα με τέτοιες καταστάσεις. Δεν μπορείς να κάνεις το πρόγραμμα που πρέπει. Είμαστε ευχαριστημένοι και με το αποτέλεσμα και το σκορ. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Πλέον έχουμε δύσκολα ματς και πρέπει να τα κοιτάμε ξεχωριστά. Δεν μας νοιάζει το ότι προηγήθηκε ο Ηρακλής. Όσο νικάμε εμείς, δεν ασχολούμαστε με τους άλλους».

-Για το αν υπάρχει πίεση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Από συζητήσεις που έχω κάνει με ποδοσφαιριστές της ομάδας, όλοι έχουν την δίψα του πρωταθλήματος. Δεν παραμελούμε, όμως, κανέναν στόχο».

-Για τον τραυματισμό του Μαρίνου (αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι): «Είναι άτυχος. Μου είπε ότι πονάει χθες και τον ρώτησα το πρωί αν μπορεί να παίξει. Γύρισε το πόδι του στην προπόνηση. Λογικό είναι όταν το επιβαρύνεις και να έχεις τέτοια απόδοση με τρεξίματα να σε ενοχλεί. Δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι σαν παλιό χτύπημα.

-Για τις δύσκολες αναμετρήσεις που ακολουθούν: «Κανονικά πρέπει να κοιτάς παιχνίδι-παιχνίδι αλλά μην κρυβόμαστε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό. Πιο σημαντικό είναι στην Τρίπολη (σ.σ. με τον Αστέρα) και ακόμα πιο σημαντικό της Πέμπτης (σ.σ. με την Σταντάρ Λιέγης). Αν δεν είχαμε την Ρόμα δεν θα μας είχαν ανεβάσει τόσο πολύ μετά τις απανωτές ήττες».

-Για το αν θα αγωνιστεί ο Νίνης με αντίπαλο την Σταντάρ: «Αν δεν είναι 100% όχι. Έτσι την πατήσαμε στον προηγούμενο τραυματισμό του. Ρισκάραμε. Δεν έχει κάτι το σοβαρό. Προτιμότερο να τον έχω στην Τρίπολη παρά την Πέμπτη».

Φαράντος: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»

Στην ανωτερότητα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Δημήτρης Φαράντος, μετά την ήττα 3-0 της ομάδας του από τους «πράσινους».

«Τακτικά ήμασταν αμυντικά στημένοι, αλλά η ανωτερότητα του Παναθηναϊκού έκανε δύσκολη την κατάσταση. Έως το 60' που ήταν 0-0 το σκορ, είχα την κρυφή ελπίδα ότι μπορούμε να πάρουμε κάτι», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν έχει κριθεί τίποτα. Είναι ρευστά τα πράγματα και μέχρι την τελευταία Κυριακή θα υπάρχει ενδιαφέρον και για τον πρωταθλητή και για τις ομάδες που θα μείνουν στην κατηγορία».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x