Με στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στη ζώνη των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας θα αντιμετωπίσει ο Άρης την Κυριακή τον ΠΑΟΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, πλην του Ντάριο Φερνάντεζ, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο αγωνιστικό πρόβλημα, κάτι που του «λύνει» τα χέρια ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια πρωινή προπόνηση το Σάββατο, μετά το τέλος της οποίας ο Αργεντινός τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή των Θεσσαλονικέων για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
Οι «εκλεκτοί» του Κούπερ: Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Αντού, Τζόνσον, Αραβίδης, Λαμπριάκος, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Ναφτί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φερνάντεζ, Ορτίθ, Ντέιλι, Φρασέρι, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης, Μπουγαΐδης.
Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






