Stoiximan Super League

Ένας διαφορετικός Τζιμπρίλ Σισέ

Μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του παρουσίασε σε συνέντευξή του στην «Equipe» ο Τζιμπρίλ Σισέ, αποκαλύπτοντας τη μετάλλαξη που παρουσιάζει ο χαρακτήρας του τα τελευταία χρόνια.

Μια διαφορετική πτυχή του εαυτού του παρουσίασε σε συνέντευξη του στην «Equipe» ο Τζιμπρίλ Σισέ, αποκαλύπτοντας τη μετάλλαξη που παρουσιάζει ο χαρακτήρας του τα τελευταία χρόνια.

Ο προπορευόμενος στη λίστα των σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος δεν δίστασε να αποκαλύψει πως τα προσωπικά του γούστα έχουν εσχάτως μπει σε δεύτερη μοίρα, λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεων που έχει αναλάβει, ενώ επισημαίνει πως πλέον υπολογίζει πολύ περισσότερο τα λεφτά που βγάζει από το ποδόσφαιρο από ό,τι στο παρελθόν.

«Πλέον, είμαι λιγότερο παρορμητικός. Δεν ενδίδω σε παρορμήσεις της στιγμής. Το σκέφτομαι δύο φορές πριν κάνω κάτι, γιατί έχω μάθει από λάθη που έκανα στο παρελθόν», το αρχικό σχόλιο του Σισέ, ο οποίος εν συνεχεία έδειξε πως η ωριμότητα είναι κάτι που έρχεται με τον χρόνο: «Πριν μερικά χρόνια, όταν έβλεπα ένα φοβερό αυτοκίνητο, το αγόραζα αμέσως, χωρίς να κοιτάξω την τιμή του. Τώρα έχω τέσσερα παιδιά, είμαι πιο προσεκτικός... Συνήθως, βέβαια, καταλήγω να το αγοράσω, αλλά συγκρατούμαι πολύ περισσότερο».

Στο τέλος της συνέντευξής του, ο 29χρονος στράικερ παρουσίασε και τη μείωση στις… εξωαγωνιστικές απολαβές του, που συνόδευσε τον ερχομό του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. «Σήμερα έχω μόνο δύο χορηγούς. Πολλές από τις χορηγικές συμφωνίες που είχα στη Μαρσέιγ, όπως η Unibet, η Oakley και η Senneisher, δεν ανανεώθηκαν όταν ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όμως λογικό. Το ελληνικό πρωτάθλημα τυγχάνει μικρότερης προσοχής και προβολής».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x