Stoiximan Super League

Όλα για όλα!

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προτίθεται ο Νίκος Νιόπλιας να παρατάξει αύριο τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα κάνει χρήση όλων των «βαρέων όπλων» της ομάδας, προκειμένου οι «πράσινοι» να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-3 του πρώτου αγώνα.

Με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα προτίθεται ο Νίκος Νιόπλιας να παρατάξει αύριο τον Παναθηναϊκό κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα κάνει χρήση όλων των «βαρέων όπλων» της ομάδας, προκειμένου οι «πράσινοι» να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-3 του πρώτου αγώνα.

Στο «τριφύλλι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα, προκειμένου να πετύχουν το θαύμα της πρόκρισης στους «8» του Europa League. Ο 45χρονος τεχνικός θα κάνει μία αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα στην Τρίπολη, με τον Μπιέρσμιρ να παίζει δίπλα στον Σαριέγκι και τον Καντέ να μετατοπίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας (λόγω της απουσίας του τραυματία Σπυρόπουλου).

Το πλάνο του Νιόπλια

Ο κ. Νιόπλιας θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Βύντρα, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι και Καντέ. Στο κέντρο θα παίξουν ο Ζιλμπέρτο, ο Καραγκούνης και ο Κατσουράνης. Αριστερό εξτρέμ θα παίξει ο Λέτο, δεξί ο Σαλπιγγίδης και μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σισέ. Ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με καθαρό 4-3-3, έχοντας ως πρώτο μέλημα την καλή αμυντική λειτουργία και έχοντας υπομονή να ψάξει ένα γκολ.

Στην Αθήνα θα μείνουν όσοι παίκτες δεν μπορούν να κάνουν προπόνηση. Δηλαδή οι Μαρίνος (θα κάνει αγώνα δρόμου για να παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό), Σπυρόπουλος, Δάρλας και ο Μαχλελή που δεν έχει δηλωθεί στην λίστας της UEFA. Στην αποστολή επιστρέφει έπειτα από τρεις μήνες ο Γκάμπριελ που επανέρχεται μετά την επέμβαση κήλης. Ο Σεϊταρίδης, μετά τις ενοχλήσεις που προέκυψαν στον αχίλλειο τένοντα, έχει επίσης περιληφθεί στην «πράσινη» αποστολή.

«Πάμε να παίξουμε ως Παναθηναϊκός»

«Προερχόμασταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα στην Ευρώπη την προηγούμενη εβδομάδα και μου άρεσε που είχατε αυτή την αντίδραση στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Είχατε αποφασιστικότητα, πάθος, ήσασταν μαχητικοί και πήρατε μια σημαντική νίκη για τον στόχο που έχουμε», είπε ο Νιόπλιας στους ποδοσφαιριστές του.

Στη συνέχεια, ο Μακεδόνας τεχνικός επέστησε την προσοχή τους στο αυριανό ματς απέναντι στη βελγική ομάδα: «Ξεχνάμε το πρωτάθλημα και κοιτάμε τη ρεβάνς με τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς πρέπει να πάμε να παίξουμε ως Παναθηναϊκός, να τα δώσουμε όλα κι ό,τι βγει. Αυτό το παιχνίδι θέλω να σκεφτόμαστε και τίποτα άλλο. Ξεχάστε το ματς της Κυριακής».

Να σημειωθεί ότι μετά την λήξη του ματς η ομάδα του Παναθηναϊκού θα διανυκτερεύσει στη Λιέγη. Την Παρασκευή θα γίνει προπόνηση σε γήπεδο στη βελγική πόλη. Οσοι παίξουν θα κάνουν αποθεραπεία και το απόγευμα η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x