Stoiximan Super League

Αναβολή στις υποθέσεις Άρη και Ζαγοράκη

Την Παρασκευή θα εκδικαστούν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι υποθέσεις του Άρη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την αναβολή που εξασφάλισαν οι δύο πλευρές την Πέμπτη.

Την Παρασκευή θα εκδικαστούν από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι υποθέσεις του Άρη και του Θοδωρή Ζαγοράκη, μετά την αναβολή που εξασφάλισαν οι δύο πλευρές την Πέμπτη. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ κατηγορείται πως εισήλθε στα αποδυτήρια των διαιτητών και έβρισε τον Ηλία Σπάθα μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η νομική υπεράσπιση του «Δικεφάλου του Βορρά» ζήτησε αναβολή προκειμένου να δώσει ο ίδιος ο Θοδωρής Ζαγοράκης το «παρών» στη διαδικασία.

Η ΠΑΕ Άρης κατηγορείται για την επίθεση που καταγγέλλει πως δέχτηκε ο Κώστας Χαλκιάς από υπεύθυνους της ασφάλειας του γηπέδου πριν τον αγώνα, αλλά και για την επεισοδιακή άφιξη του πούλμαν της αποστολής του ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ προσκόμισαν DVD και φωτογραφίες για να αποδείξουν τους ισχυρισμούς τους. Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταγγέλλει τον εκφωνητή του γηπέδου για ειρωνικά σχόλια σε βάρος της ομάδας τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x