Stoiximan Super League

MVP: Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο

Έχει καταντήσει κλισέ, χειρότερο κι από αυτό των «τριών τελικών» που -όντως- έχει μπροστά του ο ΠΑΣ προκειμένου να σωθεί. Είναι, όμως, πραγματικότητα. Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο δεν αποτέλεσε μόνο τον βασικό λόγο που οι Γιαννιώτες πήραν το σημερινό παιχνίδι «επιβίωσης» με τον Ατρόμητο (1-0). Αποτελεί γενικότερα το τελευταίο διάστημα τον «από μηχανής θεό» που τους κρατάει ζωντανούς στη Superleague.

Έχει καταντήσει κλισέ, χειρότερο κι από αυτό των «τριών τελικών» που -όντως- έχει μπροστά του ο ΠΑΣ προκειμένου να σωθεί. Είναι, όμως, πραγματικότητα...

Ο Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο δεν αποτέλεσε μόνο τον βασικό λόγο που οι Γιαννιώτες πήραν το σημερινό παιχνίδι «επιβίωσης» με τον Ατρόμητο (1-0). Αποτελεί γενικότερα, το τελευταίο διάστημα, τον «από μηχανής θεό» που τους σώζει όταν τα πράγματα δείχνουν μη αναστρέψιμα.

Ο Ιβοριανός επιθετικός βρέθηκε ξανά στο σημείο που έπρεπε, προσέθεσε ένα ακόμα γκολ-τρίποντο στη συλλογή τη δική του και του ΠΑΣ και απειλεί -αν χρειαστεί- να κρατήσει μόνος του τους Ηπειρώτες στην κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x