Stoiximan Super League

Σαλπιγγίδης: «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου»!

Να φέρει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση θέλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ήττα () του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής. «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Στόχος δεν είναι να κερδίζεις τον αιώνιο και να χάνεις το πρωτάθλημα αλλά το να κατακτάς τον τίτλο», δήλωσε ο επιθετικός των «πρασίνων».

Να φέρει τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση θέλησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την ήττα (1-0) του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής. «Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Στόχος δεν είναι να κερδίζεις τον αιώνιο και να χάνεις το πρωτάθλημα αλλά το να κατακτάς τον τίτλο», δήλωσε ο επιθετικός των «πρασίνων».

«Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα και ότι βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Αυτό που μετρά στο ποδόσφαιρο είναι τα γκολ και οι βαθμοί. Αυτό που μας έλειψε ήταν η τύχη και αυτό μας στοίχισε», τόνισε ο Σαλπιγγίδης και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα ντέρμπι που το θέλαμε πολύ. Βαθμολογικά η ήττα δεν μας επηρεάζει. Είμαστε το φαβορί. Θα πάμε να νικήσουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια και στο τέλος εμείς θα πανηγυρίζουμε. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε πρωταθλητές. Είμαστε τέσσερις πόντους μπροστά δεν ήρθε και η καταστροφή. Στόχος δεν είναι να κερδίζεις τον αιώνιο και να χάνεις το πρωτάθλημα αλλά το να κατακτάς τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x